Catherine Zeta-Jones heeft zich laten behandelen voor een bipolaire stoornis, ook wel bekend als manische depressie. Eerder zou de 41-jarige actrice al vijf dagen in een ziekenhuis in de Amerikaanse staat Connecticut hebben doorgebracht.

Vorig jaar werd bij de echtgenoot van Zeta-Jones, de 66-jarige acteur Michael Douglas, keelkanker vastgesteld. In januari werd hij na een behandeling van zes maanden genezen verklaard.

"Na de stress van het voorbije jaar, heeft Catherine beslist om zich voor een korte tijd te laten opnemen en zich te laten behandelen voor haar bipolaire stoornis", zegt haar woordvoerster. "Ze voelt zich goed en kijkt ernaar uit om deze week opnieuw aan het werk te gaan voor twee komende films."

Zeta-Jones and Douglas hebben twee kinderen: Dylan (10) en Carys (7).

Zo'n 1 procent van de bevolking is manisch depressief. Andere beroemdheden die de ziekte hebben zijn de Britse komiek Stephen Fry en de Amerikaanse acteur Charlie Sheen.

Catherine Zeta-Jones heeft zich laten behandelen voor een bipolaire stoornis, ook wel bekend als manische depressie. Eerder zou de 41-jarige actrice al vijf dagen in een ziekenhuis in de Amerikaanse staat Connecticut hebben doorgebracht. Vorig jaar werd bij de echtgenoot van Zeta-Jones, de 66-jarige acteur Michael Douglas, keelkanker vastgesteld. In januari werd hij na een behandeling van zes maanden genezen verklaard. "Na de stress van het voorbije jaar, heeft Catherine beslist om zich voor een korte tijd te laten opnemen en zich te laten behandelen voor haar bipolaire stoornis", zegt haar woordvoerster. "Ze voelt zich goed en kijkt ernaar uit om deze week opnieuw aan het werk te gaan voor twee komende films." Zeta-Jones and Douglas hebben twee kinderen: Dylan (10) en Carys (7). Zo'n 1 procent van de bevolking is manisch depressief. Andere beroemdheden die de ziekte hebben zijn de Britse komiek Stephen Fry en de Amerikaanse acteur Charlie Sheen.