Wereldwijd hebben al 5.000 mensen een gokje gewaagd bij de bookmaker. Er wordt onder meer ingezet op onderwerpen zoals hoe laat de bruid aan de kerk zal aankomen, wat de kleur zal zijn van de hoed van de Queen, wat het best verkopende souvenir zal worden, de openingsdans, de huwelijksreis, de huwelijksgeloften en natuurlijk wie de bruidsjurk van Kate ontwerpt.

En wat de toekomst van het koppel betreft: met 1-20 gaan de Britten er van uit dat Kate en William hun 10e huwelijksverjaardag zullen vieren.

Paus

Gemeten naar aantal gokkers is het huwelijk van William en Kate het op een na grootste event uit de geschiedenis van Paddy Power, na de verkiezing van de paus tijdens het conclaaf van 2005.

Paddy Power verwacht een inzet van om en bij 1 miljoen pond voor het huwelijk van Kate en William. (Belga/TE)

Wereldwijd hebben al 5.000 mensen een gokje gewaagd bij de bookmaker. Er wordt onder meer ingezet op onderwerpen zoals hoe laat de bruid aan de kerk zal aankomen, wat de kleur zal zijn van de hoed van de Queen, wat het best verkopende souvenir zal worden, de openingsdans, de huwelijksreis, de huwelijksgeloften en natuurlijk wie de bruidsjurk van Kate ontwerpt. En wat de toekomst van het koppel betreft: met 1-20 gaan de Britten er van uit dat Kate en William hun 10e huwelijksverjaardag zullen vieren. Paus Gemeten naar aantal gokkers is het huwelijk van William en Kate het op een na grootste event uit de geschiedenis van Paddy Power, na de verkiezing van de paus tijdens het conclaaf van 2005. Paddy Power verwacht een inzet van om en bij 1 miljoen pond voor het huwelijk van Kate en William. (Belga/TE)