William bezocht, in het gezelschap van de Britse minister van Defensie, de Britse troepen in hun kampement in Helmand en legde er een bloemenkrans neer.

Het was de tweede keer dat William Afghanistan bezocht. Omwille van veiligheidsredenen was zijn bezoek maar van korte duur. Na enkele uren was hij alweer op de terugweg naar Engeland.

In Engeland werden zondag de plechtige herdenkingen gehouden naar aanleiding van Remembrance Day, zoals Wapenstilstand er wordt genoemd. Ook de Britten vieren die dag op 11 november, maar op de zondag er het dichtste bij - Remembrance Sunday - vinden de plechtigheden plaats.

William bezocht, in het gezelschap van de Britse minister van Defensie, de Britse troepen in hun kampement in Helmand en legde er een bloemenkrans neer. Het was de tweede keer dat William Afghanistan bezocht. Omwille van veiligheidsredenen was zijn bezoek maar van korte duur. Na enkele uren was hij alweer op de terugweg naar Engeland. In Engeland werden zondag de plechtige herdenkingen gehouden naar aanleiding van Remembrance Day, zoals Wapenstilstand er wordt genoemd. Ook de Britten vieren die dag op 11 november, maar op de zondag er het dichtste bij - Remembrance Sunday - vinden de plechtigheden plaats.