Bert Bultinck (1974) is van opleiding doctor in de Germaanse taal- en letterkunde. Hij werkte een tijd als freelance journalist en werd dan bij De Morgen chef van de opiniepagina's.

Karel Degraeve, Lies Willaert
Karel Degraeve © Lies Willaert

Zes jaar geleden stapte hij over naar De Standaard. Daar coördineerde hij achtereenvolgens de opiniepagina's, de weekendkrant en de dagkrant. Sinds anderhalf jaar was hij ook adjunct-hoofdredacteur van De Standaard. Bert gaat zowel Knack Magazine als Knack Focus leiden. Hij wordt in zijn functie bijgestaan door Karel Degraeve die werkt als adjunct-hoofdredacteur.

Stijgend bereik voor Knack

Knack is het Vlaamse nieuwsmagazine. In een moeilijke markt noteerde Knack in het meest recente CIM-onderzoek een stijging van zijn bereik met liefst 15 procent. Het magazine is één van de weinige titels die blijft groeien en bereikt op dit ogenblik elke week 620.000 lezers.

Het Knack-pakket bestaat naast het nieuwsmagazine uit het lifestylemagazine Weekend Knack en het entertainmentmagazine Focus Knack.

De website Knack.be/LeVif.be draait 7 dagen op 7 en 24u op 24u en haalt meer dan 1,8 miljoen real users, 5 miljoen unieke browsers en meer dan 40 miljoen pageviews per maand.

Bert Bultinck (1974) is van opleiding doctor in de Germaanse taal- en letterkunde. Hij werkte een tijd als freelance journalist en werd dan bij De Morgen chef van de opiniepagina's. Zes jaar geleden stapte hij over naar De Standaard. Daar coördineerde hij achtereenvolgens de opiniepagina's, de weekendkrant en de dagkrant. Sinds anderhalf jaar was hij ook adjunct-hoofdredacteur van De Standaard. Bert gaat zowel Knack Magazine als Knack Focus leiden. Hij wordt in zijn functie bijgestaan door Karel Degraeve die werkt als adjunct-hoofdredacteur.Knack is het Vlaamse nieuwsmagazine. In een moeilijke markt noteerde Knack in het meest recente CIM-onderzoek een stijging van zijn bereik met liefst 15 procent. Het magazine is één van de weinige titels die blijft groeien en bereikt op dit ogenblik elke week 620.000 lezers. Het Knack-pakket bestaat naast het nieuwsmagazine uit het lifestylemagazine Weekend Knack en het entertainmentmagazine Focus Knack. De website Knack.be/LeVif.be draait 7 dagen op 7 en 24u op 24u en haalt meer dan 1,8 miljoen real users, 5 miljoen unieke browsers en meer dan 40 miljoen pageviews per maand.