Twintig radiostudenten van Arteveldehogeschool gingen op zoek naar verhalen in woonzorgcentrum 'Het Heiveld' in St-Amandsberg. Met hun opnametoestel interviewden ze de bewoners, en monteerden de fragmenten in een sterke audioreportage. Meeslepende, grappige, of ontroerende verhalen.

Het uitgangspunt van dit project was: iedereen heeft een verhaal. Het was aan de studenten om met de juiste interviewtechnieken de verhalen te vinden bij de bewoners van Het Heiveld. Ze verzamelden onder andere verhalen over Jean, die vroeger clown was, over Esther die onvoorwaardelijk supporter is van de Bufallo's, en over Josephine, het kroakamandelwijveke van Gent.

Ook de portretfoto's zijn gemaakt door de studenten, en door het intense contact tussen student en bewoner zijn er mooie banden gesmeed. Binnenkort komen ze nog eens allemaal samen om foto's te bekijken en naar de verhalen te luisteren.

Dit project werd begeleid door audiodocente Eva Moeraert en door Arnoud Wils, hoofdredacteur van voetweg66.be, de website van de journalistiekstudenten. De muziek onder de reportages werd gecomponeerd door student Kasper Van Esbroeck.

Klik op de ramen van het centrum om de bewoners te leren kennen.

Het uitgangspunt van dit project was: iedereen heeft een verhaal. Het was aan de studenten om met de juiste interviewtechnieken de verhalen te vinden bij de bewoners van Het Heiveld. Ze verzamelden onder andere verhalen over Jean, die vroeger clown was, over Esther die onvoorwaardelijk supporter is van de Bufallo's, en over Josephine, het kroakamandelwijveke van Gent.Ook de portretfoto's zijn gemaakt door de studenten, en door het intense contact tussen student en bewoner zijn er mooie banden gesmeed. Binnenkort komen ze nog eens allemaal samen om foto's te bekijken en naar de verhalen te luisteren.Dit project werd begeleid door audiodocente Eva Moeraert en door Arnoud Wils, hoofdredacteur van voetweg66.be, de website van de journalistiekstudenten. De muziek onder de reportages werd gecomponeerd door student Kasper Van Esbroeck.