De directie van de groep Rossel heeft het ontslag van Béatrice Delvaux als hoofdredactrice van Le Soir aanvaard. Delvaux accepteerde de functie van hoofdeditorialiste.

In haar nieuwe functie zal ze "de politieke lijn van de krant mee blijven bepalen", onderlijnt de directie. Ze preciseert daarbij dat ze niet zal tussenkomen in de operationele leiding of in het personeelsbeleid van de redactie.

Le Soir zal een procedure opstarten voor de vervanging van Béatrice Delvaux. In afwachting van de benoeming verzorgt ze samen met de adjunct-hoofdredacteurs Jurek Kuczkiewicz en Christophe Berti de leiding van de krant. (Belga)

De directie van de groep Rossel heeft het ontslag van Béatrice Delvaux als hoofdredactrice van Le Soir aanvaard. Delvaux accepteerde de functie van hoofdeditorialiste. In haar nieuwe functie zal ze "de politieke lijn van de krant mee blijven bepalen", onderlijnt de directie. Ze preciseert daarbij dat ze niet zal tussenkomen in de operationele leiding of in het personeelsbeleid van de redactie. Le Soir zal een procedure opstarten voor de vervanging van Béatrice Delvaux. In afwachting van de benoeming verzorgt ze samen met de adjunct-hoofdredacteurs Jurek Kuczkiewicz en Christophe Berti de leiding van de krant. (Belga)