De Antwerpse burgemeester nam het tijdens een stratenloop in Wilrijk op tegen Vlaams minister-president Kris Peeters, Vlaams minister Hilde Crevits en staatssecretaris Hendrik Bogaert (CD&V), maar kreeg opnieuw last van zijn longinfectie, zo schrijft Het Nieuwsblad.

De N-VA-voorzitter werd enkele weken geleden opgenomen in het ziekenhuis met problemen met de luchtwegen.

"Ik vrees dat de dokter me mijn saus gaat gegeven", zei De Wever na de finish. "Tegen beter weten in heb ik toch meegelopen, maar ik had er niet zo zwaar mogen invliegen. Ik zit weer met serieuze pijn op de luchtwegen. Een paar liter thee en vroeg in bed. En morgen naar de dokter, allicht extra antibiotica." (TE)

De Antwerpse burgemeester nam het tijdens een stratenloop in Wilrijk op tegen Vlaams minister-president Kris Peeters, Vlaams minister Hilde Crevits en staatssecretaris Hendrik Bogaert (CD&V), maar kreeg opnieuw last van zijn longinfectie, zo schrijft Het Nieuwsblad.De N-VA-voorzitter werd enkele weken geleden opgenomen in het ziekenhuis met problemen met de luchtwegen."Ik vrees dat de dokter me mijn saus gaat gegeven", zei De Wever na de finish. "Tegen beter weten in heb ik toch meegelopen, maar ik had er niet zo zwaar mogen invliegen. Ik zit weer met serieuze pijn op de luchtwegen. Een paar liter thee en vroeg in bed. En morgen naar de dokter, allicht extra antibiotica." (TE)