Didier Dermaut werd op 4 oktober bewusteloos aangetroffen in het centrum van Charleroi. Hij vertoonde diverse verwondingen en was mogelijk het slachtoffer van een daad van agressie. Hij verbleef vier maanden in coma en overleed op 8 september. Dat raakte dinsdagavond bekend.

Zijn familie heeft tot op heden geen informatie over het gerechtelijk onderzoek. Volgens zijn moeder zijn er vier mensen verdacht. De portefeuille, de identiteitskaart en het geld van het slachtoffer zijn verdwenen.

Het parket van Charleroi bevestigde dinsdag dat een onderzoek loopt en dat diverse mensen verdacht worden. Er werd reeds een autopsie uitgevoerd op het lichaam van het slachtoffer. (Belga/TV)

Didier Dermaut werd op 4 oktober bewusteloos aangetroffen in het centrum van Charleroi. Hij vertoonde diverse verwondingen en was mogelijk het slachtoffer van een daad van agressie. Hij verbleef vier maanden in coma en overleed op 8 september. Dat raakte dinsdagavond bekend.Zijn familie heeft tot op heden geen informatie over het gerechtelijk onderzoek. Volgens zijn moeder zijn er vier mensen verdacht. De portefeuille, de identiteitskaart en het geld van het slachtoffer zijn verdwenen.Het parket van Charleroi bevestigde dinsdag dat een onderzoek loopt en dat diverse mensen verdacht worden. Er werd reeds een autopsie uitgevoerd op het lichaam van het slachtoffer. (Belga/TV)