Web weergave

De Amerikaanse ngo International Center for Journalists (ICFJ) organiseerde een online vragenuur met de Zweedse viroloog Anders Tegnell. Knack was erbij. 'Een kwart van de Zweden is immuun.'

DE CORONACRISIS

In het beste geval is de covid-19-pandemie binnenkort achter de rug, trekt de Belgische economie opnieuw aan en komt er snel een vaccin tegen corona. Maar wat als niet alles loopt zoals verhoopt? Welke worstcasescenario's zijn plausibel, welke noodplannen liggen klaar?

DE CORONACRISIS

Hoe zal het leven zijn wanneer het coronavirus bedwongen is? Business as usual? Knack vroeg een dozijn experts even vooruit te blikken, voorbij de politiek-filosofische vergezichten, en een beeld te schetsen van het leven van elke dag in ... 2021.

DOSSIER DE WERELD NA CORONA

Iedereen thuiswerk? Allemaal de fiets op? Alleen nog online shoppen? Ja, de lockdown heeft ons gedrag veranderd. Maar voor hoelang? Twaalf experts over de verwachte omslag in uw leven.

DOSSIER DE WERELD NA CORONA

Van Google Hangouts tot Microsoft Teams en Zoom: de kans dat u de voorbije weken online vergaderd hebt, is behoorlijk groot. Om van de e-peritiefjes met vrienden nog te zwijgen. Wat efficiënt en gezellig zou moeten zijn, slorpt in realiteit alle energie op.

BELGIË

Jan Braet kijkt naar kunst en het leven, in bloei en verval, zoals de rozen. Deze week het boek Notre-Dame: de ziel van Parijs van Agnès Poirier.

ARTROZE