Web weergave

Het is haast niet meer bij te houden hoeveel subsidiegeld Sihame El Kaouakibi achterovergedrukt zou hebben. Haast dagelijks zijn er nieuwe beschuldigingen. Maar wie heeft al dat geld op tafel gelegd?

BELGIË

Het afkondigen van een symbolische datum, zoals 'Earth Overshoot Day' of 'Graaidag', is een goede manier om aandacht te krijgen in de media. Maar die initiatieven botsen geregeld op kritiek vanwege hun rekenmethodes en representativiteit.

BELGIË

De Brusselse expo Carta Canta laat u reizen door uw verbeelding én door die van de onvermoeibare fantast Pierre Alechinsky. Droom, dans en dein langs de energieke lijnen, kleuren, vlekken en figuren van een van de meest markante hedendaagse kunstenaars die België heeft voortgebracht.

CULTUUR

Jan Braet kijkt naar kunst en het leven, in bloei en verval, zoals de rozen. Deze week de expo Minstens 1 oe uur, en terug door Peter Morrens in De Warande, Turnhout.

CULTUUR

is Vlaams Parlementslid voor Groen. Maar hoe is hij als mens? Om deze 20 vragen te beantwoorden, had hij 12 minuten en 22 seconden nodig.

EINDSPEL