Web weergave

Dat cafeïne, alcohol en nicotine onze slaap verstoren, valt weleens in dovemansoren. We raken nu eenmaal niet graag aan onze genotsmiddelen. Tenzij misschien als we beter begrijpen wat ze precies met onze slaap doen.

GEZONDHEID

Waar komen piekergedachten vandaan? Wat hebben we er evolutionair aan gehad? Is piekeren ook vandaag nog nuttig? En wat als je overmatig piekert? Kun je het leren temperen? Een verhelderend gesprek met de Nederlandse 'piekerprofessor' Bart Verkuil.

PSYCHOLOGIE

Ook online kun je voorschriftvrije geneesmiddelen met garanties van veiligheid, kwaliteit en werkzaamheid kopen - tenminste als je een beroep doet op een legale internetapotheek. Hoe vind je die? Welke publicitaire benadering en farmaceutische zorgomkadering mag je als bewuste consument verwachten? En welke risico's loop je als je je buiten het legale aankoopcircuit begeeft?

DOSSIER

Waar kun je legaal online geneesmiddelen kopen, dus mét garanties van veiligheid, kwaliteit en werkzaamheid? En waarvan moet je je bewust zijn als je in contact komt met buitenlandse internetapotheken?

DOSSIER INTERNETAPOTHEEK

Trainingen met het lichaam als enig gewicht hebben hun beperkingen, vooral als je de beenspieren wilt oefenen. De oplossing? Een gewichtsvest.

BEWEGEN