1Het komkommermonster par excellence is dat van het Schotse Loch Ness. Wat kreeg het mythische beest dit jaar te verduren?

A: Dixie Dansercoer, de Zuidpool wat beu, ondernam een zoektocht op de bodem van het meer in de oude bathyscaaf van professor Piccard.
...

A: Dixie Dansercoer, de Zuidpool wat beu, ondernam een zoektocht op de bodem van het meer in de oude bathyscaaf van professor Piccard. B: De in opspraak gekomen sitcomster Charlie Sheen ondernam samen met twee vrienden een zoektocht naar het monster. Ze deden een boottocht op het meer en keerden zonder succes terug naar de States. C: De Japanse onderzoeker Shakira Shogunsan beweert de bewijzen te hebben dat het monster niet bestaat. Ze mogen pas na zijn dood bekendgemaakt worden. A: Het was helemaal geen wolf maar een doodgewone hond. B: Het dier werd hoogstwaarschijnlijk in Duitsland aangereden en voor de grap in Nederland neergelegd. C: Er leven al jarenlang grote roedels wolven in het noorden van Nederland. Alleen werd er nooit eerder aandacht aan geschonken. A: 'Bedoelde u: "sekte"?' B: 'Geen zoekresultaten... gij vies, vuil ventje, gij.' C: 'Bekijk deze sexy meisjes... indien je wil wegrotten in de hel.' A: Een boorplatform voor de kust van Ierland. B: Een glazen wolkenkrabber in London. Met 309,6 meter het hoogste gebouw in de Europese Unie. C: De oudste ijsberg in het noordpoolgebied waar Shell naar olie en gas wil boren. A: Met ontbloot bovenlijf op straat wandelt. B: Een broek met verticale strepen combineert met een hemd met ruitjes. C: Een afzakbroek draagt. A: 'I am a female but I can stand my little man.' B: 'We are a nation of undertakers who get their sin always.' C: 'So I have my white T-shirt and red jacket and my minister-president has also his white hemd.' A: 'Misschien had u die aflevering al gezien.' B: 'Geen nood, morgen zenden we twee afleveringen na elkaar uit.' C: 'Je kunt deze aflevering voor het eerst uitgezonden op 18 januari 1991 gratis opvragen via Ooit gemist.' Hebt u twee fouten of minder? De trofee Johan Vande Lanotte voor de fanatieke vakantietegenstander is voor u. Hebt u de helft goed? Het staat goed om mee te zijn, maar het siert ook om onthecht te zijn. Hebt u minder dan vijf antwoorden goed? En waarom zou u meer goed willen hebben? Deelnemen is belangrijker dan winnen. Zoals voor Open Vld bij de volgende verkiezingen. Juiste oplossingen: 1b; 2b; 3c; 4b; 5c; 6c; 7a