1) De Acuto-serie van Inda: moderne en dynamische waskommen

Met Acuto van Inda verdwijnt het overbodige! Zo kunnen de pure en zuivere vormen de materialen met hun rigoureuze en vrolijke designs benadrukken. Met Inda heb je bovendien carte blanche voor de samenstelling: speel eindeloos met verschillende kleuren en HPL-afwerkingen, voor een badkamer die tegelijkertijd chique en trendy is.

2) Eleven van Sanijura: natuurlijk hout in jouw badkamer

Sanijura stelt Eleven voor, een badkamermeubel waarvan alle zichtbare delen uit massieve eik bestaan, terwijl de achterkanten en de onderzijden van melamine zijn. Zo haal je de schoonheid van de natuur in huis tegen een betaalbare prijs. Kies voor het tablet uit blauwe steen voor een nog natuurlijker en eleganter effect. Eleven van Sanijura is exclusief verkrijgbaar bij FACQ!

3) Trésor van Delpha: de kolomkast die je dagelijks leven simpeler maakt

Trésor van Delpha, dat is een kolomkast die opruimen een stuk makkelijker maakt. De kast, die exclusief verkrijgbaar is bij FACQ, kan worden uitgerust met compartimenten in bamboe, haakjes, tabletten of extra stopcontacten. Het meubel biedt een oplossing voor toiletgerief, badspullen en al het materiaal dat je nodig hebt in de badkamer, maar dat je het liefst opgeborgen ziet.

4) Walkin Style Atelier van Inda: stijlvol onder de douche

Deze stijlvolle douchewand is exclusief verkrijgbaar bij FACQ, en geeft je badkamer meteen een industrial-chique look. De glazen wand wordt onderbroken met dunne zwarte rechthoeken, zorgt voor een luxueuze uitstraling in je badkamer.

5) Soul van Villeroy & Boch: nieuwe collectie minimalistische maar robuuste douchebakken

De douchebakken uit deze nieuwe collectie zijn ultrabestendig, maar tegelijkertijd ultralicht. De rug van een Soul-douchebak is versterkt met een nieuwe polyurethaantechnologie: Rocklite. De douchebak, die exclusief verkrijgbaar is bij FACQ, bestaat in kleuren als crème, witte steen, bruin, steenkool of grijs. De douchebak is ook eenvoudig te personaliseren met een reeks van 7 afvoerplugs.

Ontdek alle nieuwigheden en nog veel meer in de nieuwe FACQ-catalogus 2019! Breng een bezoek aan één van de FACQ-showrooms in jouw buurt om ze te ontdekken en inspiratie op te doen. De raadgevers helpen je graag verder met hun advies.

Geniet ook van de Batibouw-condities tot 31 maart 2019*. FACQ is aanwezig op Batibouw van 21 februari tot 3 maart 2019, op stand 07211. De ideale gelegenheid om nog meer inspiratie op te doen!

*Zie voorwaarden op www.facq.be

1) De Acuto-serie van Inda: moderne en dynamische waskommenMet Acuto van Inda verdwijnt het overbodige! Zo kunnen de pure en zuivere vormen de materialen met hun rigoureuze en vrolijke designs benadrukken. Met Inda heb je bovendien carte blanche voor de samenstelling: speel eindeloos met verschillende kleuren en HPL-afwerkingen, voor een badkamer die tegelijkertijd chique en trendy is.2) Eleven van Sanijura: natuurlijk hout in jouw badkamerSanijura stelt Eleven voor, een badkamermeubel waarvan alle zichtbare delen uit massieve eik bestaan, terwijl de achterkanten en de onderzijden van melamine zijn. Zo haal je de schoonheid van de natuur in huis tegen een betaalbare prijs. Kies voor het tablet uit blauwe steen voor een nog natuurlijker en eleganter effect. Eleven van Sanijura is exclusief verkrijgbaar bij FACQ!3) Trésor van Delpha: de kolomkast die je dagelijks leven simpeler maaktTrésor van Delpha, dat is een kolomkast die opruimen een stuk makkelijker maakt. De kast, die exclusief verkrijgbaar is bij FACQ, kan worden uitgerust met compartimenten in bamboe, haakjes, tabletten of extra stopcontacten. Het meubel biedt een oplossing voor toiletgerief, badspullen en al het materiaal dat je nodig hebt in de badkamer, maar dat je het liefst opgeborgen ziet.4) Walkin Style Atelier van Inda: stijlvol onder de doucheDeze stijlvolle douchewand is exclusief verkrijgbaar bij FACQ, en geeft je badkamer meteen een industrial-chique look. De glazen wand wordt onderbroken met dunne zwarte rechthoeken, zorgt voor een luxueuze uitstraling in je badkamer.5) Soul van Villeroy & Boch: nieuwe collectie minimalistische maar robuuste douchebakkenDe douchebakken uit deze nieuwe collectie zijn ultrabestendig, maar tegelijkertijd ultralicht. De rug van een Soul-douchebak is versterkt met een nieuwe polyurethaantechnologie: Rocklite. De douchebak, die exclusief verkrijgbaar is bij FACQ, bestaat in kleuren als crème, witte steen, bruin, steenkool of grijs. De douchebak is ook eenvoudig te personaliseren met een reeks van 7 afvoerplugs.Ontdek alle nieuwigheden en nog veel meer in de nieuwe FACQ-catalogus 2019! Breng een bezoek aan één van de FACQ-showrooms in jouw buurt om ze te ontdekken en inspiratie op te doen. De raadgevers helpen je graag verder met hun advies.Geniet ook van de Batibouw-condities tot 31 maart 2019*. FACQ is aanwezig op Batibouw van 21 februari tot 3 maart 2019, op stand 07211. De ideale gelegenheid om nog meer inspiratie op te doen!*Zie voorwaarden op www.facq.be