Ben je klant bij BNP Paribas Fortis, Hello bank! of Fintro en heb je een nieuwe kaart in je brievenbus gekregen? Geen paniek, het is wel degelijk een debetkaart met onmiddellijke afhouding van je zichtrekening, die je dagelijkse leven ingrijpend gaat veranderen! De Bancontact-Visa Debit-kaart vervangt je oude debetkaart, zonder extra kosten.

Nieuwe behoeften

Door de komst van e-commerce en contactloze betalingen - die sinds de pandemie een hoge vlucht hebben genomen - zijn de behoeften van de consument aanzienlijk veranderd. Om hun klanten beter te ondersteunen, hebben deze banken gekozen voor de nieuwe Bancontact-Visa Debit-kaart. De kaart is over de hele wereld te gebruiken -overal waar je het Visa-logo ziet - en maakt ook online winkelen makkelijker dankzij de zestien cijfers en de CVV-code (de drie cijfers achteraan op je kaart). Voorts laat ze ook toe om veilig en stijlvol te betalen met je smartphone of je smartwatch.

Het beste van twee werelden

Anders dan bij een gewone Visa-kaart worden betalingen met Bancontact-Visa Debit onmiddellijk van je zichtrekening afgehouden. Zo volg je al je uitgaven moeiteloos op de voet. Deze nieuwe kaart combineert het beste van twee werelden: het gemak van een debetkaart en de bescherming van Visa.

Jean-Marie de Crayencour - Country Manager Visa België-Luxemburg: "De debetkaart voor al uw dagelijkse aankopen met onmiddellijke debitering van je zichtrekening, aanvaard in meer dan 200 landen."

Weetjes

69% van de Belgen heeft al een contactloze betaling gedaan (1).

36 miljard Visa-kaarten worden wereldwijd gebruikt (2).

VISA DEBIT VOORDELEN

De Bancontact-Visa Debit-kaart heeft veel voordelen. Dit zijn de belangrijkste:

1. De kaart wordt in meer dan 200 landen aanvaard en wereldwijd door 70 miljoen handelaars geaccepteerd, overal waar Visa aanvaard wordt (**).

2. De kaart vergemakkelijkt online aankopen in binnen- en buitenland. Ze laat ook aankopen via een smartphone of smartwatch toe.

3. De kaart beschermt de consument nog beter in geval van fraude of problemen met bestellingen (*).

* Zie toepasselijke voorwaarden volgens de geldende regelgeving. Terugbetaling niet gegarandeerd. Kaarthouders moeten hun bank onmiddellijk op de hoogte stellen in geval van ongeoorloofd gebruik. Terugvordering is geen wettelijk recht. Contacteer uw bank voor meer details.

** Onder voorbehoud van aanvaarding van de Visa Debit-betaalkaart door de verkoper

(1) Jaarlijkse Digital Payment Barometer van Febelfin en partners.

(2) Data provided to Visa by acquiring institutions and other third parties as of December 31, 2020

Ben je klant bij BNP Paribas Fortis, Hello bank! of Fintro en heb je een nieuwe kaart in je brievenbus gekregen? Geen paniek, het is wel degelijk een debetkaart met onmiddellijke afhouding van je zichtrekening, die je dagelijkse leven ingrijpend gaat veranderen! De Bancontact-Visa Debit-kaart vervangt je oude debetkaart, zonder extra kosten.Door de komst van e-commerce en contactloze betalingen - die sinds de pandemie een hoge vlucht hebben genomen - zijn de behoeften van de consument aanzienlijk veranderd. Om hun klanten beter te ondersteunen, hebben deze banken gekozen voor de nieuwe Bancontact-Visa Debit-kaart. De kaart is over de hele wereld te gebruiken -overal waar je het Visa-logo ziet - en maakt ook online winkelen makkelijker dankzij de zestien cijfers en de CVV-code (de drie cijfers achteraan op je kaart). Voorts laat ze ook toe om veilig en stijlvol te betalen met je smartphone of je smartwatch.Anders dan bij een gewone Visa-kaart worden betalingen met Bancontact-Visa Debit onmiddellijk van je zichtrekening afgehouden. Zo volg je al je uitgaven moeiteloos op de voet. Deze nieuwe kaart combineert het beste van twee werelden: het gemak van een debetkaart en de bescherming van Visa.Weetjes69% van de Belgen heeft al een contactloze betaling gedaan (1).36 miljard Visa-kaarten worden wereldwijd gebruikt (2).* Zie toepasselijke voorwaarden volgens de geldende regelgeving. Terugbetaling niet gegarandeerd. Kaarthouders moeten hun bank onmiddellijk op de hoogte stellen in geval van ongeoorloofd gebruik. Terugvordering is geen wettelijk recht. Contacteer uw bank voor meer details.** Onder voorbehoud van aanvaarding van de Visa Debit-betaalkaart door de verkoper(1) Jaarlijkse Digital Payment Barometer van Febelfin en partners. (2) Data provided to Visa by acquiring institutions and other third parties as of December 31, 2020