VW SPRING SESSIONS: WENDE

VW SPRING SESSIONS: WENDE

WENDE © Alle rechten voorbehouden

Wanneer? VR. 11/03

Waar? 30CC / Wagehuys, Leuven, 20:00

Wat? Concert - WENDE

vwspringsessions.be

Wende ontwikkelde zich de afgelopen jaren als een van de meest veelzijdige artiesten en performers van Nederland. Door diverse muzikale excursies binnen de hedendaagse-, de klassieke- en de popwereld blijft ze verrassen en ontwikkelde ze een eigen stem.

Wende's shows zijn theatrale reizen vol van expressie. Wat ze wil is verhalen vertellen, dwars door alle genres heen. Voor haar laatste album 'Last Resistance' trok ze naar Berlijn en werkte er samen met twee grootheden uit elektronische undergroundscene Tilman Hopf en Nackt. Wat volgde was een succesvolle theater- en clubtour.

Momenteel schrijft ze aan haar nieuwe album. Tijdens dit maakproces wil Wende in 30CC/Wagehuys haar nieuwe repertoire in het prilste stadium met het publiek delen. Samen met de Red Limo String Quartet en gitarist Maarten van Damme nodigt Wende je uit in haar wereld waarin ze een dwarsdoorsnede van haar eigen oude werk geeft, haar nieuwe werk in de onderzoeksfase laat horen én waarin ze songs brengt van mensen door wie ze zich laat inspireren: van Bowie naar Brel tot Stromae.

Wees welkom in een wereld die het oude met het nieuwe verbindt vol verwondering en kracht!

Praktisch

  • 30CC, Rijschoolstraat 4, Leuven
  • Info en tickets: 30cc.be - vwspringsessions.be

Voordeel Knack Club

  • 5x2 tickets voor vr. 11/03 om 20 uur

Om deel te nemen aan deze wedstrijd moet u geregistreerd of aangemeld (indien reeds geregistreerd) zijn op deze site.

U kan alleen maar deelnemen als u ook geabonneerd bent.

Onze partners