Parc Chlorophylle

Het woud zoals u het nog nooit hebt ervaren, in het hart van de Ardennen op enkele minuten van Baraque de Fraiture en de vallei van de Ourthe! Een uniek park van negen hectaren met een avontuurlijk parcours langs 27 verbazingwekkende attracties waardoor u in gezinsverband of in groep al spelend de 1001 geheimen van het woud zal kunnen ontdekken.

Breng uw dag eens anders door! Bezoek het groene paradijs van het Park Chlorophylle. Dit recreatieve, pedagogische en artistieke bospark biedt u een wandeling door de toppen van de bomen, een grote thematische speeltuin, het woud in ons dagelijks leven, een natuurlijk amfitheater, spoorwegen van ijzer en van hout, een avonturenomloop, een uitkijktoren, 30 boselementen, de honderdjarige boom en bomen uit onze streken, ondergrondse holen en slaapplaatsen, de mens als eendagsvlieg, een kubieke meter gekrioel van leven en een nieuwe attractie: een touwentraject met boomhutten en een toren met glijbaan.

De nieuwe Brasserie du Parc biedt 150 zitplaatsen, met een panoramisch terras, een vergaderzaal van 25 personen, een nieuwe vergaderzaal van 50 personen, menu's voor groepen, verjaardagen, feesten mits reservatie. Altijd met streekproducten. Incentives mogelijk.

Het is goed vertoeven in het bos!

Praktisch

  • Parc Chlorophylle, Rue des Chasseurs Ardennais, 60 - Dochamps, Manhay
  • Open: van 16/03 tot 14/11 van 10 tot 17 uur. Juli en augustus: van 10 tot 18 uur
  • Info: tel. 084 37 87 74 - www.parcchlorophylle.com - info@parcchlorophylle.comNatuurgids (2 uren in het park voor groepen tot maximum 30 personen): + € 25 per gids. Reserveren noodzakelijk
  • Honden zijn niet toegelaten in het park.

Voordeel Knack Club: Knack Clubleden ontvangen 2 tickets voor de prijs van 1, uitgezonderd in juli en augustus. In de zomermaanden betalen volwassenen 5,30 euro i.p.v. 7 euro; kinderen 3-12 jaar: 4,10 euro i.p.v. 5 euro. Voordeeltarief geldig tot en met 14 november 2014 voor max. 4 pers./Knack Clubkaart.