Museum aan de Stroom

Korting voor Knackabonnees!

Museum aan de Stroom

Museum aan de Stroom © Alle rechten voorbehouden

Wat? Museum - Museum aan de Stroom

Wanneer? Datum naar keuze

Loop het MAS binnen! Sta versteld van de architectuur. Laat je museumzaal na museumzaal meevoeren door wat je ziet en door de verhalen die hier van over de hele wereld binnenstromen. Het MAS is het grootste museum van Antwerpen. Zeven museumzalen en meer dan 500.000 eigen collectiestukken vertellen elk hun eigen intrigerende verhaal.

In 2018 staan er tal van pakkende tentoonstellingen op het MAS-programma. Nog tot 15 april loopt de gratis expo 'Stadsfotograaf', waar vijftien fotografen een visuele liefdesbrief schrijven aan de stad. Van 1 juni tot 2 september is het Rubenshuis te gast met de eerste overzichtstentoonstelling van Michaelina in het kader van het Barokjaar. Vanaf juni 2018 opent ook de nieuwe permanente tentoonstelling 'Feest!' die al je zintuigen onderdompelt.

Praktische informatie

  • MAS | Museum aan de Stroom Hanzestedenplaats 1, Antwerpen
  • www.mas.be
  • Knack Clubleden ontvangen 2 tickets voor de prijs van 1. Korting geldig op vertoon van de Knack Clubkaart tot eind 2018 (wanneer reductietarief van toepassing is, is het goedkoopste ticket gratis en het duurste ticket betalend)

Om deel te nemen aan deze wedstrijd moet u geregistreerd of aangemeld (indien reeds geregistreerd) zijn op deze site.

U kan alleen maar deelnemen als u ook geabonneerd bent.

Onze partners