La maison des chemins de Bassac

Waar? Frankrijk

Wat? Toerisme - LA MAISON DES CHEMINS DE BASSAC

www.cheminsdebassac.eu

Wie droomt er niet van een eigen wijngaard? Marleen en Manu, een echtpaar uit België, hebben die van hun gevonden in de Languedoc-Roussillon. In Puimisson, op een goede 10 kilometer van Béziers. Maar het bleef niet bij die wijngaard. Ze wilden een omgeving maken waar je tot rust kan komen en genieten van alles wat de streek te bieden heeft.

Een Chambre d'Hôtes van een 'haut niveau'. Dat is het geworden. De restauratie van de bijhorende villa, gebouwd in 1780, is uitgevoerd door architect Vittorio Simoni ( ja... de papa van Matteo 'Granata'). Het resultaat is een prachtig huis met de charmes van weleer en het comfort van vandaag. Er zijn 5 design-kamers met airco, een grote lommerrijke tuin, verwarmd zwembad én uitzicht op de Montagnes Noires.En dan is er nog de gastronomische bistro 'La Cuisine de Bassac', die vanaf februari 2015 de deuren opent. En voor we het vergeten... De wijn van het domein is de moeite. Maar daarvoor zijn we ook in de Languedoc, de oudste wijnstreek van Frankrijk.

Praktisch

  • Puimission, Languedoc-Roussillon
  • Info en reserveren: 0475 69 86 00 - www.cheminsdebassac.eu - lescheminsdebassac@gmail.com

Voordeel Knack Club

  • Knack Clubleden genieten 15% korting bij het boeken van een verblijf en krijgen hier bovenop een kistje met een uitgelezen selectie van drie wijnen. Boekingsaanbod geldig tot eind 2014, verblijf op te nemen voor juni 2015. Boeken kan op lescheminsdebassac@gmail.com, met vermelding van uw Knack abonneenummer