Kaaitheater

Kaaitheater
Kaaitheater

Het Kaaitheater is een kunstencentrum met een uitgesproken internationale signatuur. Het is toonaangevend in theater, dans en performance en maakte naam als producent en/of presentator van het werk van Anne Teresa De Keersmaeker, Jan Decorte, Jan Lauwers, Kris Verdonck, Mette Ingvartsen, Eleanor Bauer, Ivo Dimchev, het Nature Theater of Oklahoma en vele anderen. Ieder seizoen presenteert het Kaaitheater zo'n zeventig producties door artiesten en groepen uit een twintigtal landen. In het programma komen maatschappelijke en ecologische thema's sterk aan bod. Het Kaaitheater ontvangt u op twee schitterende locaties in de Brusselse kanaalzone: het Kaaitheater zelf (de grote zaal aan de Sainctelettesquare, in de noordhoek van de Kleine Ring) en de Kaaistudio's (kleine zaal en repetitiestudio's, nabij de Dansaertstraat).

Praktisch

  • Kaaitheater, Sainctelettesquare 20, Brussel
  • Kaaitstudio's, Onze-Lieve-Vrouw van Vaakstraat 81, Brussel. Info en reserveren: tel. 02 201 59 59 - www.kaaitheater.be

Voordeel Knack Club: Knack Clubleden genieten op vertoon van hun Knack Clubkaart het reductietarief. Aanbod geldig tijdens het seizoen 2013-2014.