Handelsbeurs Concertzaal

Handelsbeurs Concertzaal presenteert een brede waaier aan muziek: van klassiek en hedendaags, over jazz en wereldmuziek tot rock en pop. Deze unieke, internationale concertprogrammering weet een breed geïnteresseerd publiek te boeien die er artiesten in een ideale setting kan beleven. De Handelsbeurs is gehuisvest in een historisch gebouw op de Gentse Kouter. De concerten vinden plaats in de akoestisch perfecte concertzaal. Bijpraten en nagenieten kan in de sfeervolle foyer, waar de artiesten na de voorstelling hun fans vaak persoonlijk komen begroeten.

Schrijf u in op de nieuwsbrief of het gratis Handelsbeurs Magazine op www.handelsbeurs.be en blijf op de hoogte van de programmatie.

Praktisch

  • Handelsbeurs Concertzaal, Kouter 29, Gent
  • Concertinfo en tickets: tel. 09 265 91 65 - www.handelsbeurs.be

Voordeel Knack Club: Knack Clubleden genieten het standaard reductietarief van -3 of -4 euroop een concertticket. Voordeeltarief enkel geldig aan de avondkassa en de balie van Uitbureau op vertoon van Knack Clubkaart. Max. 2 pers./Knack Clubkaart, niet cumulatief met andere kortingen. Aanbod geldig tot eind juni 2014, enkel op door de Handelsbeurs georganiseerde concerten.