deSingel

Een bruisend kunstencentrum in Horta's art deSingel, dat is architectuur, muziek, dans en theater van internationaal niveau. Dat is hedendaagse kunst van artiesten die vandaag iets te vertellen hebben, of ze dat nu doen met 16de-eeuwse muziek, met een theatertekst van nu of met een ontwerp voor het gebouw van de toekomst. deSingel, dat is een voor Vlaanderen unieke en grootschalige kunsteninfrastructuur, met een van de beste concertzalen (Blauwe Zaal) en een goed geoutilleerde theater- en danszaal (Rode Zaal) onder één dak. U kunt er ook terecht in de Muziekstudio, de Theaterstudio en de tentoonstellingsruimte. En niet te vergeten: het Grand café! Kortom, een groot(s) huis voor de kunsten, waarin samen met u ingezet wordt op verwondering, nieuwsgierigheid, avontuurlijkheid en goesting.

Een greep uit het internationale aanbod: Akademie Alte Musik Berlin (D), Angélica Liddell (E), Tanztheater Wuppertal Pina Bausch (D), Rodrigo Garcia (ARG), Sidi Larbi Cherkaoui (B), Budapest Festival Orchestra (H), ...

Praktisch

  • deSingel internationale kunstcampus, Desguinlei 25, Antwerpen
  • Info en reserveren: tel. 03 248 28 28 - tickets@desingel.be - www.desingel.be

Voordeel Knack Club: Knack Clubleden genieten op vertoon van hun Knack Clubkaart een korting van 15 tot 30% op de basisprijs. Geldig voor max. 2 pers./Knack Clubkaart tot eind 2014.