Design Museum Gent

Een weekend of een dagje Gent zonder een bezoek aan het Design museum Gent is niet af! Het museum - gespecialiseerd in 20ste-eeuwse en hedendaagse vormgeving - bezit één van de mooiste art-nouveaucollecties van het land en presenteert daarnaast zeer interessante tijdelijke tentoonstellingen.

Wilt u weten welke de hoogtepunten zijn die ere-directeur Lieven Daenens aan de museale collecties wist toe te voegen, kom dan zeker kijken naar de tentoonstelling 'Gelinkt - de collectie netwerkt'. Eveneens tot en met 2 maart 2014 kan je genieten van hoogstandjes van Venetiaanse glaskunst. De kunstzinnige productie van het bedrijf Segusu Vetri d'Arte is van uitmuntend artistiek en technisch niveau. Een must voor iedere glasliefhebber!Vanaf 29 maart 2014 tonen we u hoe de Engelse industrieel ontwerper James Dyson ervan houdt om apparaten beter te laten werken. Hij bewijst dat inventief nadenken en rigoureuze ontwerptechnieken betere machines opleveren.

Praktisch

  • Design museum Gent, Jan Breydelstraat 5, Gent
  • Open: van di. t.e.m. zo. van 10 tot 18 uur. Gesloten: op ma., 01/01, 24/12, 25/12, 31/12
  • Info: 09 267 99 99 - museum.design@gent.be - www.designmuseumgent.be

Voordeel Knack Club: Knack Clubleden ontvangen 2 tickets voor de prijs van 1 (geldig op het tarief 8 euro/ 6 euro). Personen die alleen komen betalen 6 euro i.p.v. 8 euro op vertoon van hun Knack Clubkaart. Korting geldig tot eind 2014