De Warande

De Warande, Richard Haughton
De Warande © Richard Haughton

De Warande in Turnhout biedt elk seizoen een rijk aanbod aan concerten, dans-, theater-, familie- en comedyvoorstellingen en tentoonstellingen. In het lopende seizoen kan je onder andere naar dansvoorstellingen van Akram Khan, Wayne McGregor, Raimund Hoghe... en theaterstukken van KVS, Jan Decorte, UNM...Er is ook een groot aanbod aan concerten met veel aandacht voor wereldmuziek: Fado, de derwisjen van Istanbul met Galata Mevlevi Music, afro--fusion van Mokoomba... Kom met de hele familie kijken naar voorstellingen van Kapitein Winokio, Laika, Studio Orka... De Warande heeft sinds 2013 een ruime Expozaal waar je gratis een mooie tentoonstelling kan meepikken. Tot 19 januari is er een expo rond Lucky Luke te zien en in februari 'Rituelen'. Op 24 mei opent de tentoonstelling van schilder Fik Van Gestel. Einde mei kan je het aanbod van seizoen 2014-2015 vinden op de website van de Warande: www.warande.be

De Warande werkt ook nauw samen met zeven vzw's die elk hun eigen missie hebben: Ar-Tur, Kaaiman, Dinamo, MOOOV, Kunst in Zicht, STORMOPKOMST en Stripgids.

Het programma van de Warande vindt u op www.warande.be

Praktisch

  • de Warande, Warandestraat 42, Turnhout
  • Info en tickets: tel. 014 41 69 91 - www.warande.be

Voordeel Knack Club: Knack Clubleden genieten op vertoon van hun Knack Clubkaart het reductietarief (= tarief voor abonnees) op losse tickets Deze korting is geldig voor max. 2 tickets/Knack Clubkaart, tot eind juni 2014.