De 30ste Night of the Proms

Wanneer? Do. 13/11

Waar? Sportpaleis Antwerpen, 20:30

Wat? De 30ste editie van Night of the Proms

www.notp.com/belgie

In 1985 waren zo'n 13.500 studenten en andere bezoekers getuige van de First Night of the Proms. Het combineren van klassieke en popmuziek was toen nog een gewaagde zet, maar het concept sloeg aan en lokte miljoenen bezoekers naar het Antwerps Sportpaleis. Voor de dertigste editie van dit jaar trakteert Night of the Proms zichzelf op een facelift, de bezoekers worden verwend met een jonge en frisse affiche.

Sam Sparro veroverde met 'Happiness' in geen tijd de nummer 1-positie in België en werd zowat een lokale volksheld. Hij tovert Night of the Proms om tot een groot dansfeest. Met CeeLo Green staat een vijfvoudig Grammy Award-winnaar op het podium. Deze Amerikaanse hiphop- en soulsensatie staat gekend voor erg catchy songs als 'Crazy' en 'Forget You'. Een echte entertainer. Volgens de organisatoren is de Belgische wereldgroep Hooverphonic dan weer dé droomact van eigen bodem voor deze feesteditie. Tussen al dat hitgeweld staat de getalenteerde Ksenija Sidorova zeker haar mannetje. Deze beloftevolle Letse jongedame pakt concertzalen over heel Europa moeiteloos in en verbaast door de virtuoze manier waarop ze haar favoriete werken vertolkt op... het accordeon. Uiteraard zijn de vaste waarden John Miles, Il Novecento o.l.v. Robert Groslot en Fine Fleur ook van de partij. Ontdek de rest van de artiesten op de website!

Met Knack Club kan je in november aan een voordeeltarief naar Night of the Proms. Vier mee en ontdek de verjongingskuur van het jaarlijkse feest van klassiek en pop!

Praktisch

  • Sportpaleis Antwerpen, Schijnpoortweg 119, Antwerpen
  • Info en reserveren: www.notp.com/belgie

Voordeel Knack Club