27ste Brugges Festival

Wanneer? VR. 07/11 & ZA. 08/11

Waar? Stadsschouwburg Brugge

Wat? Tweedaags wereldmuziek festival - 27ste BRUGGES FESTIVAL

www.bruggesfestival.be

Vrijdagavond 7 november en zaterdag 8 november strijken de mooiste muziekjes uit Europa weer neer op Brugges Festival...

Op vrijdagavond stelt Lieven Tavernier(de man van 'de fanfare van honger en dorst')in première zijn cd Wildgras voor. Daarna, exclusief voor België, de wereldberoemde Ierse The Gloaming. Wereldwijd uitverkochte zalen!

Zaterdag om 14h00 opent de jonge Jonna met haar engelenstem. Sarah D'Hondt vervolgt met een selectie van de mooiste Franse chanson. Om 17h alweer een exclusief concert met de vermaarde Portugese fadozangeres Lula Pena. Afronden doet Brugges Festival om 18h15 met de première van het Belgisch-Turks Yolda.

Praktisch

  • Stadsschouwburg Brugge
  • Tickets: vr. 30 euro, za. 25 euro
  • Info: 050 44 30 60 - www.ticketsbrugge.be

Voordeel Knack Club

  • Knack Clubleden gaan met twee voor de prijs van 1 naar het Brugges Festival. Mail nog t.e.m. zo. 02/11 middernacht naar bruggesfestival@gmail.com met vermelding van Knack in het onderwerp. Vergeet niet aan te geven voor welk programma u een ticket wenst en uw adres en telefoonnummer te vermelden. Indien u bij de gelukkigen bent ontvangt u ten laatste maandag 3 november een bericht! (actie geldig tot de voorraad strekt)