Knack.be is snelst groeiende nieuwssite

De website Knack / LeVif is de snelstgroeiende nieuwssite in België. Knack.be zet maand na maand een forse groei neer.

Knack / Le Vif bereikte in februari 2012 gemiddeld 166.103 unieke bezoekers per dag. Dat is een stijging van ruim 15 procent in vergelijking met de maand daarvoor. Alle andere nieuwssites stijgen in februari minder dan 5 procent in vergelijking met januari.

Ook op jaarbasis kent Knack / Le Vif een forse groei. Het gemiddeld aantal unieke bezoekers per dag stijgt met 21,41 procent. Alleen Het Nieuwsblad doet beter met een stijging op jaarbasis van 28,5 procent. Alle andere titels blijven (ruim) onder de 13 procent.

In het segment van de websites gelinkt aan een gedrukt kwaliteitsmedium is Knack.be na De Standaard de grootste nieuwssite van het land.

Knack / Le Vif profileert zich sinds geruime tijd als een breaking news website die zeven dagen op zeven de klok rond nieuws heet van de naald brengt. De website besteedt veel aandacht aan algemeen en politiek nieuws. Het aantal unieke bezoekers per dag op dit deel van de website steeg op jaarbasis met 47 procent.

Knack heeft daarnaast sterk uitgebouwde rubrieken economie (Trends), entertainment (Knack Focus) en sport (Sportmagazine). Ook Moneytalk, dat beurs- en geldnieuws brengt, is een belangrijk onderdeel van Knack.be. De rubriek Weekend is de referentiesite voor reizen en lifestyle nieuws. Andere sterke pijlers zijn DataNews (ICT), Plus en Ik Ga Bouwen dat een record aantal bezoekers kende tijdens Batibouw.

De website onderscheidt zich bovendien met het grootste exclusief online aanbod aan opinie en duiding.

Knack.be

Schrijf in op de nieuwsbrief van Knack

Volg Knack op Facebook Volg Knack op Twitter

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content