Klaar voor de zomer? Zo ziet je horoscoop eruit in 2019

© Bettmann Archive
Elisabeth Lucie

Twintiger Elisabeth Lucie gidst u wekelijks door de do’s, de don’ts en de what the fucks van deze verwarrende tijden. Deze week neemt ze je horoscoop onder de loep.

Ram

Je voelt deze zomer FOMO wanneer al je vrienden naar zee gaan en jij niet mee kunt omdat je een deadline hebt. Onthoud echter: de zee is koud en niet zo leuk als ze lijkt. Net als de meesten van je vrienden.

Stier

Het ruikt hier naar romantiek! Of wacht. Nee, het ruikt hier naar zonnecrème factor 10, chloor, en drie dagen oude mojitoresten bij de afwas. Zet je leven op orde, Stier.

Tweeling

Mercutio is in Retrograde, de nieuwe club waar iedereen het al weken over heeft, maar waarvoor jij nog niet werd uitgenodigd. Geen zorgen, half augustus is Retrograde failliet, en zit Mercutio weer gewoon in een café waar mensen lachen met namen als Mercutio.

Kreeft

Blijf weg van drukke plaatsen waar veel mensen samenkomen, zeker mensen die je ooit nog wilt terugzien. Een zomerbar, festivals of de straat; ze klinken dan wel leuk, maar jij zit met die chronische zweetpoep, en zulke dingen zijn toch moeilijk uit het geheugen te wissen.

Leeuw

Je komt in het zuiden de liefde van je leven tegen. Jullie hebben veel gemeen en beleven samen een sprookje. Terug thuis verdwijnt de romantiek snel wanneer blijkt dat je nieuwe soulmate ook in het normale leven Birkenstocks draagt. Jammer van die overhaaste tattoo.

Maagd

Jij kijkt al het hele jaar uit naar de zomer, omdat de voorbije maanden echt stressy waren en je nood hebt aan ontspanning om je batterijen op te laden. Net als, stuk voor stuk, elk ander sterrenbeeld. Allemaal. Jouw grootste les? Je bent niet uniek.

Weegschaal

De zomer is het seizoen voor de grote vragen. Zoals: waarom zit er altijd iemand van je vrienden op Ibiza? Het is alsof er geen enkele dag voorbijgaat zonder updates of foto’s van Ibiza. En ze zeggen er allemaal bij dat ze aan ‘de goeie kant’ zitten. Wat is dat daar toch? En hoe ziet de slechte kant er dan uit?

Schorpioen

Warm weer betekent vooral veel ‘casual’ terrasmomenten met collega’s en rosé drinkende marketingmanagers die denken dat ze hun hand op je billen mogen leggen omdat het zomer is. Opletten, dus.

Boogschutter

Topzomer, want je raakt in de backstage van een festival! Het is te zeggen: je wordt opgesloten in een kot in de backstage nadat je het podium opklom omdat je in een zonnesteek-waanbeeld dacht dat je Billie Eilish moest binnendoen, maar dat hoef je er niet bij te vertellen. Backstage is backstage.

Steenbok

Je beleeft de beste weken uit je carrière op het werk. Je baas, collega’s en al je klanten zijn namelijk met vakantie, dus je kunt eindelijk ongestoord een podcast over seriemoordenaars beluisteren en wat administratie doen. Genieten maar!

Waterman

Heb je het soort vrienden dat je met je sterrenbeeld aanspreekt en wie humor volledig vreemd is? Verwacht in deze warmte dan veel ‘Mag ik nog wat water, man?’-mopjes. En zoek nieuwe vrienden.

Vissen

Je maakt je te veel zorgen over je body en of dat al dan niet summer ready is. Laat dat. De vraag is of de summer ready is voor jouw body! En het antwoord is: goh, ja, dat zal dan wel zeker?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content