Video | Nieuws

Jaguar breekt wereldrecord op looping (video)

Jaguar heeft in Frankfurt bij de voorstelling van de Jaguar F-Pace, haar allereerste SUV, een wereldrecord gebroken. De Engelse autofabrikant gaf in Duitsland een indrukwekkende show. Om de kracht van de gloednieuwe wagen te tonen, liet Jaguar de SUV een looping met een hoogte van 19,08 meter maken.

Volgens Guinness World Records de grootste looping ooit afgelegd met een wagen. De Jaguar F-Pace werd bestuurd door Terry Grant, een Britse stuntrijder. Ter voorbereiding volgde hij maar liefst twee maanden een intensief trainingsprogramma.

Jaguar heeft in Frankfurt bij de voorstelling van de Jaguar F-Pace, haar allereerste SUV, een wereldrecord gebroken. De Engelse autofabrikant gaf in Duitsland een indrukwekkende show. Om de kracht van de gloednieuwe wagen te tonen, liet Jaguar de SUV een looping met een hoogte van 19,08 meter maken. Volgens Guinness World Records de grootste looping ooit afgelegd met een wagen. De Jaguar F-Pace werd bestuurd door Terry Grant, een Britse stuntrijder. Ter voorbereiding volgde hij maar liefst twee maanden een intensief trainingsprogramma.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content