Het editoriaal vandaag in mijn ochtendkrant De Standaard werd nog eens geschreven door de grote manitou, Peter Vandermeersch, himself.
Die man blijkt zot van het Eurovisiesongfestival. Zo dol is hij er op dat hij met vuur het verrijkende maatschappelijke debat rond de voorrondes, de halve en de gemiste finale als onmisbaar catalogeert.

Bert Anciaux zal blij zijn met die steun uit onverdachte hoek. Zie je wel dat hij geen idioot is omdat hij 60.000 euro uitgeeft aan wat Roel Verniers op deze "Knack Blogt!" als "een zoetgevooisde zonnebank" omschrijft.
Het zal mij overigens een zorg wezen of België nog verder deelneemt aan zo'n kitsch-kermis. En Bert Anciaux en zijn entourage weze een weekendje Athene van harte gegund, op eigen kosten dan toch liefst.
De burgemeester van Tessenderlo meent overigens dat zijn gemeente nu voorgoed op de kaart is gezet in Europa. Als die man daar gelukkig mee is, ochgot!

Maar asjeblief, Peter Vandermeersch, hou uw gepassioneerde commentaar op deze gebeurtenissen voor uw privé entourage of ventileer ze desnoods in één van de twee populaire kranten waar u de scepter zwaait. Of zou het dan toch waar zijn dat u ambities hebt om de VRT te gaan leiden?

Het editoriaal vandaag in mijn ochtendkrant De Standaard werd nog eens geschreven door de grote manitou, Peter Vandermeersch, himself.Die man blijkt zot van het Eurovisiesongfestival. Zo dol is hij er op dat hij met vuur het verrijkende maatschappelijke debat rond de voorrondes, de halve en de gemiste finale als onmisbaar catalogeert.Bert Anciaux zal blij zijn met die steun uit onverdachte hoek. Zie je wel dat hij geen idioot is omdat hij 60.000 euro uitgeeft aan wat Roel Verniers op deze "Knack Blogt!" als "een zoetgevooisde zonnebank" omschrijft. Het zal mij overigens een zorg wezen of België nog verder deelneemt aan zo'n kitsch-kermis. En Bert Anciaux en zijn entourage weze een weekendje Athene van harte gegund, op eigen kosten dan toch liefst. De burgemeester van Tessenderlo meent overigens dat zijn gemeente nu voorgoed op de kaart is gezet in Europa. Als die man daar gelukkig mee is, ochgot!Maar asjeblief, Peter Vandermeersch, hou uw gepassioneerde commentaar op deze gebeurtenissen voor uw privé entourage of ventileer ze desnoods in één van de twee populaire kranten waar u de scepter zwaait. Of zou het dan toch waar zijn dat u ambities hebt om de VRT te gaan leiden?