Grote verkeershinder na ongeval viaduct Vilvoorde

Een vrachtwagen is er vrijdag door de middenberm gereden. Dat had grote files tot gevolg.

Op de ring van Brussel hebben vrijdag grote files gestaan als gevolg van een ongeval op het viaduct van Vilvoorde. Een vrachtwagen knalde er door de middenberm. Er vielen twee gewonden.

Het ongeval gebeurde omstreeks het middaguur. De vrachtwagen reed op het viaduct door de middenberm en ramde daarbij enkele auto’s en een andere vrachtwagen.

De chauffeurs van beide vrachtwagens moesten door de brandweer bevrijd worden. Eén van hen werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht, de andere raakte slechts lichtgewond.

Als gevolg van het ongeval raakten zowel de binnen- als de buitenring gedeeltelijk versperd. Het verkeer op de binnenring kon door het ongeval enkel over de rechterrijstrook en de pechstrook rijden. Op de buitenring was enkel de pechstrook vrij.

Dat leidde tot grote files. De federale politie raadde bestuurders aan de Brusselse ring zoveel mogelijk te vermijden en alternatieve routes te volgen. In de loop van de namiddag werden zowel de binnen- als de buitenring vrijgegeven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content