.

1. Mannen met grote voeten hebben een grote penis

Fout: Schoenmaten vertellen niets over de maat van een penis.

2. Het dragen van twee condooms tegelijkertijd geeft extra bescherming tegen lekken

Fout: Sterker nog, het vergroot de kans op lekken omdat de twee condooms tegen elkaar aan schuren.

3. Je kunt geen soa oplopen door contact met een vieze toiletbril

Juist: Seksueel overdraagbare aandoeningen worden nooit via toiletbrillen doorgegeven.

4. Van seksspeeltjes kun je wel een soa oplopen.

Juist: Als iemand met een soa hetzelfde seksspeeltje voor jou gebruikt heeft, kun je ook geïnfecteerd raken.

5. Je kunt jarenlang een soa hebben zonder daar iets van te merken.

Juist: De meeste mensen met chlamydia hebben geen symptomen en de infectie kan jaren blijven sluimeren.

6. Als je jarenlang de pil slikt, is het raadzaam af en toe een pilpauze in te lassen.

Fout: Er is geen enkele redenen op een pilpauzes in te lassen. Pilvrije periodes hebben geen invloed op je vruchtbaarheid noch op je gezondheid.

7. De pil maakt dik.

Fout: De pil maakt niet dik. Als je aankomt en de pil neemt, heeft het eerste niets met het tweede te maken.

8. Condooms kunnen beschadigd raken door contact met lippenstift.

Juist: Condooms kunnen beschadigd raken door contact met olieachtige producten zoals lipstick en babyolie. Daarom zijn glijmiddelen die je samen met een condoom gebruikt waterige oplossingen.

9. Mannen die meehelpen in het huishouden hebben meer seks dan mannen die dat niet doen.

Juist: Volgens een Amerikaanse studie hebben meehelpende mannen zelfs 50 procent meer seks.

10. Vrouwen hebben recuperatietijd nodig na een orgasme.

Fout: In tegenstelling tot mannen hebben vrouwen na een orgasme geen recuperatietijd nodig. Na een orgasme kan de opwinding hoog blijven, zodat nog één of twee orgasmes kunnen volgen met de nodige stimulatie.

Bron: Bodytalk

.1. Mannen met grote voeten hebben een grote penisFout: Schoenmaten vertellen niets over de maat van een penis.2. Het dragen van twee condooms tegelijkertijd geeft extra bescherming tegen lekken Fout: Sterker nog, het vergroot de kans op lekken omdat de twee condooms tegen elkaar aan schuren.3. Je kunt geen soa oplopen door contact met een vieze toiletbril Juist: Seksueel overdraagbare aandoeningen worden nooit via toiletbrillen doorgegeven. 4. Van seksspeeltjes kun je wel een soa oplopen. Juist: Als iemand met een soa hetzelfde seksspeeltje voor jou gebruikt heeft, kun je ook geïnfecteerd raken. 5. Je kunt jarenlang een soa hebben zonder daar iets van te merken.Juist: De meeste mensen met chlamydia hebben geen symptomen en de infectie kan jaren blijven sluimeren. 6. Als je jarenlang de pil slikt, is het raadzaam af en toe een pilpauze in te lassen.Fout: Er is geen enkele redenen op een pilpauzes in te lassen. Pilvrije periodes hebben geen invloed op je vruchtbaarheid noch op je gezondheid. 7. De pil maakt dik.Fout: De pil maakt niet dik. Als je aankomt en de pil neemt, heeft het eerste niets met het tweede te maken. 8. Condooms kunnen beschadigd raken door contact met lippenstift.Juist: Condooms kunnen beschadigd raken door contact met olieachtige producten zoals lipstick en babyolie. Daarom zijn glijmiddelen die je samen met een condoom gebruikt waterige oplossingen. 9. Mannen die meehelpen in het huishouden hebben meer seks dan mannen die dat niet doen.Juist: Volgens een Amerikaanse studie hebben meehelpende mannen zelfs 50 procent meer seks. 10. Vrouwen hebben recuperatietijd nodig na een orgasme.Fout: In tegenstelling tot mannen hebben vrouwen na een orgasme geen recuperatietijd nodig. Na een orgasme kan de opwinding hoog blijven, zodat nog één of twee orgasmes kunnen volgen met de nodige stimulatie. Bron: Bodytalk