Gezondheid is één van de meest bekeken onderwerpen op het internet. De helft van de Vlamingen zoekt gemiddeld 3 uur per maand naar gezondheidsinformatie en de meerderheid neemt de gevonden informatie klakkeloos voor waar aan. Helaas is Dokter Google weinig betrouwbaar en is het voor de meeste surfers onbegonnen werk om kaf van koren te scheiden. Daarom start Knack.be een rubriek Gezondheid in samenwerking met Bodytalk. Omdat wij u correct willen informeren over uw gezondheid.

Bodytalk is een reclamevrij gezondheidsmagazine, geschreven door wetenschapsjournalisten in samenwerking met artsen en specialisten van de belangrijkste universiteiten in ons land.

Journalisten van Bodytalk en Knack zullen de nieuwe gezondheidsrubriek dagelijks updaten met correcte berichten over gezondheid, gezond bewegen, psychologie en voeding. Precies wat Bodytalk maandelijks doet.

Marleen Finoulst

Gezondheid is één van de meest bekeken onderwerpen op het internet. De helft van de Vlamingen zoekt gemiddeld 3 uur per maand naar gezondheidsinformatie en de meerderheid neemt de gevonden informatie klakkeloos voor waar aan. Helaas is Dokter Google weinig betrouwbaar en is het voor de meeste surfers onbegonnen werk om kaf van koren te scheiden. Daarom start Knack.be een rubriek Gezondheid in samenwerking met Bodytalk. Omdat wij u correct willen informeren over uw gezondheid. Bodytalk is een reclamevrij gezondheidsmagazine, geschreven door wetenschapsjournalisten in samenwerking met artsen en specialisten van de belangrijkste universiteiten in ons land. Journalisten van Bodytalk en Knack zullen de nieuwe gezondheidsrubriek dagelijks updaten met correcte berichten over gezondheid, gezond bewegen, psychologie en voeding. Precies wat Bodytalk maandelijks doet. Marleen Finoulst