Ze ontvangen via mail elke week een link naar hun persoonlijke pagina met enkele vragen naar hun gezondheidstoestand (snotterigheid, temperatuur, pijn, enz.). Het invullen van het lijstje duurt niet eens een minuut.

Het resultaat wordt onmiddellijk in beeld gebracht op kaarten waardoor je in één oogopslag te zien krijgt waar de griep al woedt. Tot in je eigen dorp. De registratie is zo nauwkeurig dat ze wetenschappelijke waarde heeft en al gebruikt wordt voor voorspellingen.

Oorspronkelijk was de GroteGriepMeting een zuiver Vlaams-Nederlands-Vlaams project. Naast Portugal, Italië, Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk nemen nu ook Spanje en Ierland voor het eerst deel. Franstalig België volgt zeer binnenkort.

De webpagina is een uitstekende bron voor alle nieuwe ontwikkelingen in verband met de griep en de griepprik.

Inschrijven kan via www.degrotegriepmeting.be

De griepmeting wordt in ons land onder meer gepromoot door griepcommissaris Marc Van Ranst, viroloog van de KU Leuven.

Jan Etienne, Bodytalk

Ze ontvangen via mail elke week een link naar hun persoonlijke pagina met enkele vragen naar hun gezondheidstoestand (snotterigheid, temperatuur, pijn, enz.). Het invullen van het lijstje duurt niet eens een minuut. Het resultaat wordt onmiddellijk in beeld gebracht op kaarten waardoor je in één oogopslag te zien krijgt waar de griep al woedt. Tot in je eigen dorp. De registratie is zo nauwkeurig dat ze wetenschappelijke waarde heeft en al gebruikt wordt voor voorspellingen. Oorspronkelijk was de GroteGriepMeting een zuiver Vlaams-Nederlands-Vlaams project. Naast Portugal, Italië, Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk nemen nu ook Spanje en Ierland voor het eerst deel. Franstalig België volgt zeer binnenkort. De webpagina is een uitstekende bron voor alle nieuwe ontwikkelingen in verband met de griep en de griepprik. Inschrijven kan via www.degrotegriepmeting.be De griepmeting wordt in ons land onder meer gepromoot door griepcommissaris Marc Van Ranst, viroloog van de KU Leuven. Jan Etienne, Bodytalk