We zijn allemaal veel te lief. Wanneer zuslief, buurman of boezemvriend vraagt om een dvd of een boek te lenen, dan kunnen we dat nooit weigeren. Dat is natuurlijk vragen om problemen. Wij vergeten wat we precies aan wie hebben uitgeleend en de ontleners vergeten vaak de spullen terug te brengen. Ver-ve-lend.

StuffLost kan u helpen. Deze app voor iPhone of iPad is meer dan een geheugensteuntje. U noteert hier (eventueel met foto of ingescande barcode) wat u heeft uitgeleend. De ontlener doet precies hetzelfde. Door de toestellen te synchroniseren op iTunes blijven beide partijen ten allen tijde op de hoogte van elkaars 'uitleenstatus'. Goede afspraken maken goede vrienden.

We zijn allemaal veel te lief. Wanneer zuslief, buurman of boezemvriend vraagt om een dvd of een boek te lenen, dan kunnen we dat nooit weigeren. Dat is natuurlijk vragen om problemen. Wij vergeten wat we precies aan wie hebben uitgeleend en de ontleners vergeten vaak de spullen terug te brengen. Ver-ve-lend.StuffLost kan u helpen. Deze app voor iPhone of iPad is meer dan een geheugensteuntje. U noteert hier (eventueel met foto of ingescande barcode) wat u heeft uitgeleend. De ontlener doet precies hetzelfde. Door de toestellen te synchroniseren op iTunes blijven beide partijen ten allen tijde op de hoogte van elkaars 'uitleenstatus'. Goede afspraken maken goede vrienden.