'Ondanks de inspanningen van de EU om oplossingen te vinden, blijven er zeer ernstige discrepanties bestaan over de kwesties van gelijke concurrentievoorwaarden, bestuur en visserij.' Dat schreef de Europese hoofdonderhandelaar Michel Barnier woensdag op Twitter over de onderhandeling met de Britten.

'De EU is klaar voor alle scenario's', benadrukte hij nog. Acht weken voor het einde van de overgangsperiode is er nog steeds geen handelsakkoord tussen de Europese Unie en Groot-Brittannië in zicht. Een 'no deal'-scenario is bijgevolg nog niet uitgesloten.

'Ondanks de inspanningen van de EU om oplossingen te vinden, blijven er zeer ernstige discrepanties bestaan over de kwesties van gelijke concurrentievoorwaarden, bestuur en visserij.' Dat schreef de Europese hoofdonderhandelaar Michel Barnier woensdag op Twitter over de onderhandeling met de Britten.'De EU is klaar voor alle scenario's', benadrukte hij nog. Acht weken voor het einde van de overgangsperiode is er nog steeds geen handelsakkoord tussen de Europese Unie en Groot-Brittannië in zicht. Een 'no deal'-scenario is bijgevolg nog niet uitgesloten.