Zowat honderd brandweerlieden zijn volgens de Londense brandweer in de weer met het blussen van de vlammen nabij het station Elephant & Castle. Op sociale media werden beelden van een vuurbal en enorme donkere rookpluimen gedeeld.

Drie winkels in het station zijn uitgebrand net als zes auto's en een telefooncel, schreef de Londense brandweer op Twitter. De omwonenden werd gevraagd om het gebied te vermijden en de ramen te sluiten.

Meerdere treinverbindingen werden onderbroken en het station werd geëvacueerd. Ook de omliggende straten werden afgesloten. De National Rail verwacht nog tot maandagavond vertragingen en annulaties.

De politie gaat er vooralsnog van uit dat er geen sprake is van een terroristische aanslag. Hoe de brand dan wel uitbrak, is nog onduidelijk. (Belga)

Zowat honderd brandweerlieden zijn volgens de Londense brandweer in de weer met het blussen van de vlammen nabij het station Elephant & Castle. Op sociale media werden beelden van een vuurbal en enorme donkere rookpluimen gedeeld. Drie winkels in het station zijn uitgebrand net als zes auto's en een telefooncel, schreef de Londense brandweer op Twitter. De omwonenden werd gevraagd om het gebied te vermijden en de ramen te sluiten. Meerdere treinverbindingen werden onderbroken en het station werd geëvacueerd. Ook de omliggende straten werden afgesloten. De National Rail verwacht nog tot maandagavond vertragingen en annulaties. De politie gaat er vooralsnog van uit dat er geen sprake is van een terroristische aanslag. Hoe de brand dan wel uitbrak, is nog onduidelijk. (Belga)