Sassoli (S&D) was einde vorig jaar in Italië opgenomen in het ziekenhuis vanwege een abnormale werking van zijn immuunsysteem, zei zijn woordvoerder maandag.

Roberto Cuillo zei in een verklaring dat Sassoli sinds 26 december in het ziekenhuis ligt en dat al zijn activiteiten zijn geannuleerd.' Deze ziekenhuisopname was nodig vanwege een ernstige complicatie als gevolg van een disfunctie van het immuunsysteem', bericht Euronews.

De 65-jarige Sassoli kreeg in september tijdens een plenaire zitting van het Parlement een ernstige longontsteking en moest in het ziekenhuis worden opgenomen. Hij keerde terug naar Italië om te genezen, maar herviel.

Sassoli (S&D) was einde vorig jaar in Italië opgenomen in het ziekenhuis vanwege een abnormale werking van zijn immuunsysteem, zei zijn woordvoerder maandag.Roberto Cuillo zei in een verklaring dat Sassoli sinds 26 december in het ziekenhuis ligt en dat al zijn activiteiten zijn geannuleerd.' Deze ziekenhuisopname was nodig vanwege een ernstige complicatie als gevolg van een disfunctie van het immuunsysteem', bericht Euronews. De 65-jarige Sassoli kreeg in september tijdens een plenaire zitting van het Parlement een ernstige longontsteking en moest in het ziekenhuis worden opgenomen. Hij keerde terug naar Italië om te genezen, maar herviel.