Volgens de bron is Goulard tijdens een verhoor in de rechtbank in Parijs in beschuldiging gesteld voor het verduisteren van publieke fondsen. Het gerechtelijk onderzoek naar de mogelijke fictieve tewerkstelling van parlementaire medewerkers van de centrumpartij Modem had eerder al de kansen van Goulard op een prestigieuze functie bij de Europese Commissie gefnuikt.

Goulard was door president Emmanuel Macron naar voren geschoven als Franse kandidate voor de Commissie, maar tegen de achtergrond van het gerechtelijk onderzoek wees het Europees Parlement haar kandidatuur af. Zo werd Thierry Breton het Franse lid van de nieuwe Commissie van Ursula von der Leyen.

Volgens de bron is Goulard tijdens een verhoor in de rechtbank in Parijs in beschuldiging gesteld voor het verduisteren van publieke fondsen. Het gerechtelijk onderzoek naar de mogelijke fictieve tewerkstelling van parlementaire medewerkers van de centrumpartij Modem had eerder al de kansen van Goulard op een prestigieuze functie bij de Europese Commissie gefnuikt. Goulard was door president Emmanuel Macron naar voren geschoven als Franse kandidate voor de Commissie, maar tegen de achtergrond van het gerechtelijk onderzoek wees het Europees Parlement haar kandidatuur af. Zo werd Thierry Breton het Franse lid van de nieuwe Commissie van Ursula von der Leyen.