Veel te vaak gebruiken we het internet zoals we een boek gebruiken. Zo bewaren we interessante webpagina's door er bladwijzers van te maken. Maar wie bewaart het overzicht? Wie gebruikt die bladwijzers echt?

Pearltrees is een veel creatievere, visuelere en handigere manier om de...pareltjes van het internet te ordenen. Pluk een leuke website van het net en sleep hem naar een boom. Daar verschijnt hij dan als een parel. U kunt voor elk onderwerp een boom maken, voor elk gerelateerd onderwerp een tak en voor specifieke wetenswaardigheden een twijgje. Uiteraard kunt u al die kennis en bewondering ook delen via de bekende sociale netwerken. Plukken maar!

Veel te vaak gebruiken we het internet zoals we een boek gebruiken. Zo bewaren we interessante webpagina's door er bladwijzers van te maken. Maar wie bewaart het overzicht? Wie gebruikt die bladwijzers echt? Pearltrees is een veel creatievere, visuelere en handigere manier om de...pareltjes van het internet te ordenen. Pluk een leuke website van het net en sleep hem naar een boom. Daar verschijnt hij dan als een parel. U kunt voor elk onderwerp een boom maken, voor elk gerelateerd onderwerp een tak en voor specifieke wetenswaardigheden een twijgje. Uiteraard kunt u al die kennis en bewondering ook delen via de bekende sociale netwerken. Plukken maar!