Kijkt u uit naar het jaar 2012? Erg dapper. Sommige van onze Amerikaanse medemensen zien rond die tijd de wereld vergaan. Volgens de overlevering staat dit in de sterren geschreven. We kunnen ons dus maar beter voorbereiden, luidt hun devies. Vivos - The Underground Survival Shelter Network is het antwoord. Families worden uitgenodigd om mede-eigenaar te worden van een moderne schuilplaats. Dankzij de ingebouwde technologische

faciliteiten zou dan ook elke ramp te overleven zijn. Of het nu een

zondvloed en/of een biologische oorlog betreft. U zult deel uitmaken van een gemeenschap van een kleine 200 inwoners, allemaal levend onder de grond. Heeft u er zin in gekregen? Informeer u. Wij kiezen voor de korte pijn.

Kijkt u uit naar het jaar 2012? Erg dapper. Sommige van onze Amerikaanse medemensen zien rond die tijd de wereld vergaan. Volgens de overlevering staat dit in de sterren geschreven. We kunnen ons dus maar beter voorbereiden, luidt hun devies. Vivos - The Underground Survival Shelter Network is het antwoord. Families worden uitgenodigd om mede-eigenaar te worden van een moderne schuilplaats. Dankzij de ingebouwde technologische faciliteiten zou dan ook elke ramp te overleven zijn. Of het nu een zondvloed en/of een biologische oorlog betreft. U zult deel uitmaken van een gemeenschap van een kleine 200 inwoners, allemaal levend onder de grond. Heeft u er zin in gekregen? Informeer u. Wij kiezen voor de korte pijn.