Poëtische enfants terribles en uitreiking Mintzkov Songwedstrijd

Koenraad Goudeseune en Mark Van Tongele komen op donderdag 10 november naar de BB en de winnaar van de Mintzkov Songwedstrijd wordt bekend gemaakt.

Mark Van Tongele en Koenraad Goudeseune

Donderdag 10 november| 15u| Knack-stand 426 in Hal 44

Mark Van Tongele en Koenraad Goudeseune zijn dichters pur sang die wars van alle modes en opinies hun ding doen. Een aanrader. Philip Hoorne ontvangt hen op de Knack-stand voor poëtisch vuurwerk.

Uitreiking Mintzkov Songwedstrijd

10 november| 20u| Cafetaria (naast Hal 3)

Tijdens een akoestische set van Mintzkov ontdek je welk jong taaltalent de Mintzkov Songwedstrijd, een initiatief van StuBru, Knack Focus, Red Bull en Boek.be, gewonnen heeft. De groep neemt de winnende songtekst op voor een nagelnieuw nummer dat vanaf 11 november twee manden online te koop zal zijn. Alle opbrengsten gaan naar Music for LIfe van StuBru.

Media anything, anytime, anyplace 10 november | 19u | Blauwe Zaal Sociale media: marketeers en bedrijfsleiders hebben er de mond vol van. Liters inkt vloeiden over de impact van Twitter en Facebook op de economie, maar heeft er intussen al iemand een manier gevonden er effectief geld mee te verdienen? In Het Conversity Model doet multimediagoeroe Clo Willaerts haar oplossing uit de doeken. Vanuit haar ervaring bij internetspecialist Conversity, een spin-off van magazineconcern Sanoma, bedacht Willaerts een vierdelig model waarmee bedrijven de nieuwe sociale media in hun voordeel kunnen gebruiken en er als het even meezit zelfs winst uit kunnen puren. De aanwezigheid van bedrijven op sociale mediasites vormt immers een reële inspanning en dus ook een reële kost. Aan de hand van een serie duidelijke do’s en don’ts laat Willaert zien hoe je als bedrijf de verschillende mogelijkheden van online promotie gefocust in je voordeel kunt gebruiken. Op die manier kan de virtuele inspanning resulteren in een reële winst. Het Conversity Model is een aanrader voor al wie wakker ligt van internetondernemen. Ook verkrijgbaar als e-book – of wat had u gedacht? (Lannoo)

Frank Hellemans en Michiel Leen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content