Ianka Fleerackers maakt multimediaboek dankzij crowdfunding

Actrice-auteur Ianka Fleerackers, die op Kanaal Z een boekenprogramma heeft, is er voor 112% in geslaagd het schrijven van haar volgende boek ‘Zoë Eisenhoet’ via crowdfunding te financieren.

Er wordt veel over gepraat, maar blijkbaar werkt het ook: crowdfunding in de kunsten en nu dus ook in de literatuur. Ianka Fleerackers die zichzelf graag als verhalenarchitecte presenteert, wist voor haar nieuwste verhaalproject ‘Zoë Eisenhoet’ meer dan 11.000 euro te ronselen via het crowdfundingkanaal CroFun.

10.000 euro was het streefdoel, aldus Fleerackers.Door het
aanspreken van de ‘crowd’ ofwel het publiek via sociale media gingen uiteindelijk 72 mensen waaronder enkele bedrijven mee in haar concept en gaven een bijdrage. De crowdfundingperiode werd afgesloten met 11.166 € of een méér dan succesvolle 111,66% funding.

‘Zoë Eisenhoet’ wordt een multimediaal boek, een boek dat dus op verschillende platformen te volgen zal zijn. De roman gaat over een lifestyleblogster die betrokken raakt bij een misdaad. Het personage, de blogster Zoë Eisenhoet zal – naast het boek – ook daadwerkelijk een lifestyleblog bijhouden en te vinden zijn op diverse sociale media.

(Bron: Persbericht) FH

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content