Boekenbeurs verwelkomt 100.000ste bezoeker

André Vandorpe, directeur van Boek.be, zet de familie Van de Walle in de bloemetjes. © Boek.be

Vanmiddag werd Saskia Van de Walle uit Lembeke als 100.000ste bezoeker op de Antwerpse Boekenbeurs in de bloemetjes gezet met een jaarabonnement van Knack.

Traditioneel kreeg de 100.000ste bezoeker op de Boekenbeurs een warm welkom én een passend cadeautje. André Vandorpe feliciteerde de familie Van de Walle met bloemen, een jaarabonnement op Knack en een boekenbon ter waarde van 50 euro.

Op zoek naar strips

De Boekenbeurs heeft nog vier dagen te gaan en kreeg dus iets voor de middag de 100.000ste bezoeker over de vloer. Saskia Van de Walle stapte nietsvermoedend de Boekenbeurs binnen samen met haar man Stijn Cogge en hun kinderen Julie en Xander, en kreeg dus van André Vandorpe prompt te horen dat zij iets extra’s verdiende.

De familie Van de Walle gaf nog mee dat ze in functie van de kinderen vooral op zoek was naar strips en dan in het bijzonder die van de 60-jarige Jommeke en die van F.C. De Kampioenen.

Nog 4 dagen

Morgen gaat de Boekenbeurs haar laatste vier dagen in met op donderdag 11 november de traditionele afsluiter. Of de verwachte 160.000 bezoekers zullen worden gehaald, is echter zeer de vraag. Het mooie herfstweer zorgde immers tot nu toe voor een tamelijk rustige Boekenbeurs in vergelijking met andere jaren.

Frank Hellemans

Partner Content