Caroline Gennez klaar voor comeback bij verkiezingen 2014

‘In 2014 ga ik met volle goesting weer de kar trekken in België.’ Met die woorden kondigt Caroline Gennez (SP.A) haar comeback aan.

Voormalig SP.A-voorzitster Caroline Gennez is klaar voor haar comeback bij de verkiezingen van 2014. ‘In 2014 ga ik met volle goesting weer de kar trekken in België’, kondigt ze aan in interview met de krant Metro.

Het was even stil rond de oud-voorzitster van de SP.A, maar Gennez treedt nu opnieuw op het voorplan. “Ik had na mijn voorzitterschap gewoon de nood om even de fundamenten te verfrissen, maar in 2014 ga ik met volle goesting weer de kar trekken en meedoen aan de verkiezingen van volgend jaar. Alleen zijn we er nog niet uit op welk niveau dat zal gebeuren.”

‘Eerder toevallig voorzitter geworden’

Aan een toffe ministerpost heeft ze naar eigen zeggen nog niet gedacht. “Daar ben ik absoluut niet mee bezig. Ik heb nooit aan politiek gedaan omwille van de functies. Ik ben bijvoorbeeld eerder toevallig voorzitter van de SP.A geworden omdat men mij dat had gevraagd. Ik neem gewoon mijn verantwoordelijkheid. En als je zo in het leven staat, ben je ook niet zo gauw ontgoocheld. We zien wel wat er komt”, aldus Gennez. (Belga/AVE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content