'Op zoek naar de verloren tijd' van Marcel Proust is één van die boeken die je altijd nog eens wil lezen, maar waar het telkens niet van komt. Publishing Perspectives vertelt u waarom u er toch aan moet beginnen en opent een aparte blog geheel gewijd aan het lezen, bestuderen en bediscussiëren van het meesterwerk van Proust.

Op 2 november gaat de blog The Cork Lined Room van start. Nu vindt u er al informatie over boeken over Marcel Proust, de beste vertalingen en zelfs een recept voor het maken van madeleines.

De beheerder van de blog Dennis Abrams hoopt dat zoveel mogelijk lezers uit de hele wereld deel gaan nemen aan de discussie en geeft redenen waarom u volgens hem het omvangrijke boek (of eigenlijk boeken, want 'Op zoek naar de verloren tijd' bestaat uit zeven delen) moet lezen en hoe het uw leven kan veranderen.

- U leest het werk van één van de beste stilisten uit de literatuur: lange, sensuele zinnen, grappige conversaties en aforismen en schitterende beschrijvingen van de natuur, kunst, muziek en mode.

- U zult voortdurend passages willen onderstrepen om later nog eens na te lezen en u vraagt zich telkens af hoe Proust al die dingen weet.

- Tot uw verbazing zult u merken dat Proust erg grappig is

- Proust is de Mount Everest van de literatuur: 3000 pagina's en 1,25 miljoen woorden dik. Een hele prestatie om het helemaal uit te lezen.

- U leert alles wat er valt te leren over liefde, jaloezie, obsessie, geheugen en tijd. Op zoek naar de verloren tijd is één van die zeldzame boeken die uw leven kunnen veranderen. Het boek biedt immers een heel andere manier om de wereld waar te nemen en te begrijpen.

- U maakt kennis met interessante mensen uit alle lagen van de Franse maatschappij.

- U hoeft zich gedurende een paar maanden niet af te vragen wat het volgende boek is dat u zult gaan lezen.

- Maar vooral: U leest de grootste roman die er ooit geschreven werd. Zoals Virginia Woolf zei: "My greatest adventure was undoubtedly Proust. What is there left to write after that?"

'Op zoek naar de verloren tijd' van Marcel Proust is één van die boeken die je altijd nog eens wil lezen, maar waar het telkens niet van komt. Publishing Perspectives vertelt u waarom u er toch aan moet beginnen en opent een aparte blog geheel gewijd aan het lezen, bestuderen en bediscussiëren van het meesterwerk van Proust. Op 2 november gaat de blog The Cork Lined Room van start. Nu vindt u er al informatie over boeken over Marcel Proust, de beste vertalingen en zelfs een recept voor het maken van madeleines. De beheerder van de blog Dennis Abrams hoopt dat zoveel mogelijk lezers uit de hele wereld deel gaan nemen aan de discussie en geeft redenen waarom u volgens hem het omvangrijke boek (of eigenlijk boeken, want 'Op zoek naar de verloren tijd' bestaat uit zeven delen) moet lezen en hoe het uw leven kan veranderen.- U leest het werk van één van de beste stilisten uit de literatuur: lange, sensuele zinnen, grappige conversaties en aforismen en schitterende beschrijvingen van de natuur, kunst, muziek en mode.- U zult voortdurend passages willen onderstrepen om later nog eens na te lezen en u vraagt zich telkens af hoe Proust al die dingen weet.- Tot uw verbazing zult u merken dat Proust erg grappig is- Proust is de Mount Everest van de literatuur: 3000 pagina's en 1,25 miljoen woorden dik. Een hele prestatie om het helemaal uit te lezen.- U leert alles wat er valt te leren over liefde, jaloezie, obsessie, geheugen en tijd. Op zoek naar de verloren tijd is één van die zeldzame boeken die uw leven kunnen veranderen. Het boek biedt immers een heel andere manier om de wereld waar te nemen en te begrijpen.- U maakt kennis met interessante mensen uit alle lagen van de Franse maatschappij. - U hoeft zich gedurende een paar maanden niet af te vragen wat het volgende boek is dat u zult gaan lezen. - Maar vooral: U leest de grootste roman die er ooit geschreven werd. Zoals Virginia Woolf zei: "My greatest adventure was undoubtedly Proust. What is there left to write after that?"