De universiteitsbibliotheek van de K.U.Leuven verkoopt op 25 en 26 november 15.000 exemplaren van publicaties die ze al in haar bezit heeft.

Er is een ruime keuze uit alle domeinen van wetenschap en cultuur. De prijs hangt af van de fysieke staat van het exemplaar en is tot 50 procent lager dan in het antiquariaat. Op de tweede verkoop wordt een extra korting gegeven van 40 procent.

De opbrengst van de jaarlijkse verkoop, die plaatsvindt in de Centrale Bibliotheek op het Ladeuzeplein, gaat naar de verrijking van het historische patrimonium van de universiteitsbibliotheek. Met die inkomsten konden in het verleden al vele zeldzame oude drukken en archiefstukken worden aangekocht.

Tijdens de verkoopdagen kan alleen betaald worden met contant geld.

De universiteitsbibliotheek van de K.U.Leuven verkoopt op 25 en 26 november 15.000 exemplaren van publicaties die ze al in haar bezit heeft. Er is een ruime keuze uit alle domeinen van wetenschap en cultuur. De prijs hangt af van de fysieke staat van het exemplaar en is tot 50 procent lager dan in het antiquariaat. Op de tweede verkoop wordt een extra korting gegeven van 40 procent.De opbrengst van de jaarlijkse verkoop, die plaatsvindt in de Centrale Bibliotheek op het Ladeuzeplein, gaat naar de verrijking van het historische patrimonium van de universiteitsbibliotheek. Met die inkomsten konden in het verleden al vele zeldzame oude drukken en archiefstukken worden aangekocht. Tijdens de verkoopdagen kan alleen betaald worden met contant geld.