Voor wie vanavond geen Buffalo is of niet direct van Champions' League-voetbal houdt, is er een waardig alternatief: vanaf 19u ben je welkom in de bib te Leuven om er deel te nemen aan het Slow Book Festival dat in leesclubjes van maximaal 15 deelnemers je kennis laat maken met 9 Vlaamse en Nederlandse auteurs die de afgelopen 2 jaar een opmerkelijke roman hebben gepubliceerd.

De line-up voor het Slow BookFestival ziet er zo uit:

GF
© GF

Bregje Hofstede - 'De hemel boven Parijs' (uitgeverij Cossee)

Leo Pleysier - 'Familiealbum' (uitgeverij De Bezige Bij)

Annelies Verbeke - 'Dertig dagen' (uitgeverij De Geus)

Bavo Claes - 'Vijftig' (uitgeverij Vrijdag)

Stephan Enter - 'Compassie' (uitgeverij Van Oorschot)

Inge Schilperoord - 'Muidhond' (uitgeverij Podium)

Frederik Willem Daem - 'Zelfs de vogels vallen' (uitgeverij De Bezige Bij)

PF Thomése - 'De onderwaterzwemmer' (uitgeverij Atlas/Contact)

Connie Palmen - 'Jij zegt het' (uitgeverij Prometheus)


Opgepast: het festival is natuurlijk niet gratis. Je betaalt minimaal 8 euro voor 1 leesclubsessie met mogelijkheid tot interactie met je favoriete auteur. Wie ook nog Connie Palmen wil meemaken in het slotprogramma moet er 12 euro voor over hebben.

Voor wie vanavond geen Buffalo is of niet direct van Champions' League-voetbal houdt, is er een waardig alternatief: vanaf 19u ben je welkom in de bib te Leuven om er deel te nemen aan het Slow Book Festival dat in leesclubjes van maximaal 15 deelnemers je kennis laat maken met 9 Vlaamse en Nederlandse auteurs die de afgelopen 2 jaar een opmerkelijke roman hebben gepubliceerd.Bregje Hofstede - 'De hemel boven Parijs' (uitgeverij Cossee)• Leo Pleysier - 'Familiealbum' (uitgeverij De Bezige Bij)• Annelies Verbeke - 'Dertig dagen' (uitgeverij De Geus)• Bavo Claes - 'Vijftig' (uitgeverij Vrijdag)• Stephan Enter - 'Compassie' (uitgeverij Van Oorschot)• Inge Schilperoord - 'Muidhond' (uitgeverij Podium)• Frederik Willem Daem - 'Zelfs de vogels vallen' (uitgeverij De Bezige Bij)• PF Thomése - 'De onderwaterzwemmer' (uitgeverij Atlas/Contact) • Connie Palmen - 'Jij zegt het' (uitgeverij Prometheus) Opgepast: het festival is natuurlijk niet gratis. Je betaalt minimaal 8 euro voor 1 leesclubsessie met mogelijkheid tot interactie met je favoriete auteur. Wie ook nog Connie Palmen wil meemaken in het slotprogramma moet er 12 euro voor over hebben.