Zaterdag 10 november:

- Knack Focus Uur van de Literatuur met Tommy Wieringa (Oranje Zaal om 14u)

Misschien wil hij over zijn boeken praten - dankzij 'Joe Speedboot' en 'Caesarion' is hij een van de meest bejubelde én gelezen schrijvers van ons taalgebied. Of over rugby, zijn grote passie. Of over zijn columns, waarin hij puntgaaf tranches de vie neerpent. Of misschien zullen we het met Tommy Wieringa hebben over zijn nieuwe boek, 'Dit zijn de namen', waarvoor de Nederlander dit jaar speciaal naar de Boekenbeurs afzakt. (SVDB)

- Willem Vermandere brengt zijn grootste hits (Blauwe Zaal om 16u)

Vermandere bundelde alle liedjesteksten uit zijn 45-jarige carrière in een boek. Op de BB brengt hij een best of.

Zondag 11 november (slotdag BB):

- Knack Focus Uur van de Literatuur met Maarten Inghels (Rode Zaal om 14u)

Op de voorstelling van zijn debuutroman,' De handel in emotionele goederen', ging de aandacht vooral naar een asbak, een vuurtje en een blad papier. Om boze geesten te verjagen, aldus de uitgever. Om een slechte recensie te verketteren, aldus het publiek. Hoe het ook zij, Inghels lijkt ons de geknipte persoon om het Uur van de Literatuur uit te zwaaien. Als schrijver, én als bezieler van De Eenzame Uitvaart, een groep dichters die schrijven voor eenzame doden. (SVDB)

- Geert Mak op zoek naar Amerika (Groene Zaal om 14u)

Mark Schaevers praat met Mak over zijn reis naar Amerika ('Reizen zonder John') in de voetsporen van de Amerikaanse auteur John Steinbeck.

- De cartoonist als opiniemaker (Groene Zaal om 15u)

Karl Meersman, cartoonist bij Knack Focus, en anderen van zijn collega's geven tekst en uitleg bij hun opiniërende cartoons.

Frank Hellemans

Zaterdag 10 november:- Knack Focus Uur van de Literatuur met Tommy Wieringa (Oranje Zaal om 14u)Misschien wil hij over zijn boeken praten - dankzij 'Joe Speedboot' en 'Caesarion' is hij een van de meest bejubelde én gelezen schrijvers van ons taalgebied. Of over rugby, zijn grote passie. Of over zijn columns, waarin hij puntgaaf tranches de vie neerpent. Of misschien zullen we het met Tommy Wieringa hebben over zijn nieuwe boek, 'Dit zijn de namen', waarvoor de Nederlander dit jaar speciaal naar de Boekenbeurs afzakt. (SVDB)- Willem Vermandere brengt zijn grootste hits (Blauwe Zaal om 16u)Vermandere bundelde alle liedjesteksten uit zijn 45-jarige carrière in een boek. Op de BB brengt hij een best of.Zondag 11 november (slotdag BB):- Knack Focus Uur van de Literatuur met Maarten Inghels (Rode Zaal om 14u)Op de voorstelling van zijn debuutroman,' De handel in emotionele goederen', ging de aandacht vooral naar een asbak, een vuurtje en een blad papier. Om boze geesten te verjagen, aldus de uitgever. Om een slechte recensie te verketteren, aldus het publiek. Hoe het ook zij, Inghels lijkt ons de geknipte persoon om het Uur van de Literatuur uit te zwaaien. Als schrijver, én als bezieler van De Eenzame Uitvaart, een groep dichters die schrijven voor eenzame doden. (SVDB)- Geert Mak op zoek naar Amerika (Groene Zaal om 14u)Mark Schaevers praat met Mak over zijn reis naar Amerika ('Reizen zonder John') in de voetsporen van de Amerikaanse auteur John Steinbeck.- De cartoonist als opiniemaker (Groene Zaal om 15u)Karl Meersman, cartoonist bij Knack Focus, en anderen van zijn collega's geven tekst en uitleg bij hun opiniërende cartoons.Frank Hellemans