Dat meldt Origami PR in een persbericht. De Luikenaar was sinds 1990 tekenaar bij Studio Peyo en werkte mee aan 17 stripalbums van De Smurfen en 7 albums van Steven Sterk.

Pascal Garray leerde de kneepjes van het vak van Peyo, de geestelijke vader van De Smurfen en Steven Sterk. Na het overlijden van Peyo in 1992 nam Garray de tekeningen en scenario's voor de nieuwe albums van Steven Sterk voor zijn rekening, en werd hij een van de belangrijkste tekenaars van de stripverhalen van De Smurfen.

Garray had net de tekeningen voor het nieuwste Smurfen-album "De Smurfen en de paarse bonen" afgewerkt. Het album verschijnt in september van dit jaar. (Belga)

Dat meldt Origami PR in een persbericht. De Luikenaar was sinds 1990 tekenaar bij Studio Peyo en werkte mee aan 17 stripalbums van De Smurfen en 7 albums van Steven Sterk.Pascal Garray leerde de kneepjes van het vak van Peyo, de geestelijke vader van De Smurfen en Steven Sterk. Na het overlijden van Peyo in 1992 nam Garray de tekeningen en scenario's voor de nieuwe albums van Steven Sterk voor zijn rekening, en werd hij een van de belangrijkste tekenaars van de stripverhalen van De Smurfen. Garray had net de tekeningen voor het nieuwste Smurfen-album "De Smurfen en de paarse bonen" afgewerkt. Het album verschijnt in september van dit jaar. (Belga)