De vertaalrechten van 'Post voor mevrouw Bromley' van Stefan Brijs zijn aan BtB Verlag in München en aan Editions Héloïse d'Ormesson in Parijs verkocht, aldus uitgeverij Atlas. Beide uitgeverijen publiceerden eerder met succes Brijs' vorige bestseller De engelenmaker.

BtB's uitgever Regina Kammerer is verheugd over de aankoop van 'Post voor mevrouw Bromley': 'Een ongewone, inspirerende roman vol van inzicht in de menselijke natuur en van buitengewoon inzicht in de troost van het geschreven woord. Fascinerend.' Ook in andere landen bestaat veel belangstelling.

'Post voor mevrouw Bromley' verscheen in oktober 2011. In Nederland en België werden al 25.000 exemplaren verkocht.

(Bron: Persbericht) FH
De vertaalrechten van 'Post voor mevrouw Bromley' van Stefan Brijs zijn aan BtB Verlag in München en aan Editions Héloïse d'Ormesson in Parijs verkocht, aldus uitgeverij Atlas. Beide uitgeverijen publiceerden eerder met succes Brijs' vorige bestseller De engelenmaker. BtB's uitgever Regina Kammerer is verheugd over de aankoop van 'Post voor mevrouw Bromley': 'Een ongewone, inspirerende roman vol van inzicht in de menselijke natuur en van buitengewoon inzicht in de troost van het geschreven woord. Fascinerend.' Ook in andere landen bestaat veel belangstelling. 'Post voor mevrouw Bromley' verscheen in oktober 2011. In Nederland en België werden al 25.000 exemplaren verkocht. (Bron: Persbericht) FH